Hakime hesap verecek! Kaçak yapısıyla gündeme oturmuştu: Şahan Gökbakar'a istenen hapis cezası belli oldu!

Hakime hesap verecek! Kaçak yapısıyla gündeme oturmuştu: Şahan Gökbakar'a istenen hapis cezası belli oldu!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar Marmaris'te Birinci Derece Doğal Sit Alanına villa  inşa etmişti. Daha sonra bu iddialara karşılık bakanlık duruma el koydu. Gökbakar, kaçak yapıyla yargılanırken davasında sona gelindi. 

Gündem

04.10.2024, 15:48

Başsavcılık, bu durumun ardından Şahan Gökbakar ve kardeşi Togan Gökbakar dahil olmak üzere 4 kişi hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. İddianamede yer alan şüphelilerin iki farklı suçtan dolayı 10 yıla kadar hapis cezası istendi.

Şahan Gökbakar'ın, Marmaris Delikyol Koyu'nda bulunan villasının kaçak yapı olduğu tespit edilmişti. Daha sonrasında yapı kayıt belgesi iptal edilerek yıkım kararı alındı. Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırladığı iddianameye göre, Muğla Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusu sonrası soruşturma başlatıldı.

Katliam destekçileri BM'deki sözleri hazmedemedi! Erdoğan'ı hedef alan Avusturya'ya Türkiye'den tepki! Katliam destekçileri BM'deki sözleri hazmedemedi! Erdoğan'ı hedef alan Avusturya'ya Türkiye'den... Haberi Görüntüle

KAÇAK YAPI DAVASI DEVAM EDİYOR

Müdürlük tarafından yapılan suç duyursunda Turgut Mahallesi’nde yer alan yapıya izinsiz fiziki ve inşai müdahalede bulunduğunu öne sürüldü. Söz konusu ''Birinci Derece Doğal Sit Alanına'' taşınmazda kaçak olarak beton dolgu üzerine ahşap iskele, taş duvar, bir adet konut yapısı, bir adet depo yapısı, çardak, güneş paneli ve su deposu inşa edildiği belirtildi.

Türk ordusundan Suriye'nin İdlib bölgesinde büyük hazırlık! Türk ordusundan Suriye'nin İdlib bölgesinde büyük hazırlık! Haberi Görüntüle

GÖKBAKAR KARDEŞLERE HAPİS CEZASI İSTENDİ 

İddianamede Şahan Gökbakar, Togan Gökbakar, Çağrı Özeren ve Osman Bayındır’ın Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’nu ihlal ettiği ve imar kirliliğine neden olma suçlarından dolayı 3’er yıldan 10’ar yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istendi. Hazırlanan iddianame Marmaris Asliye Ceza Mahkemesi’ne gönderildi. İddianame kabul edildikten sonra sanıklar hâkim karşısına çıkacak.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading