Hami Mandıralı kimdir? Hami Mandıralı'nın Milli Takım'daki görevi ne?

Hami Mandıralı kimdir? Hami Mandıralı'nın Milli Takım'daki görevi ne?

Hami Mandıralı kimdir? Trabzonspor'un tüm kulvarda en golcü ismi olarak tarihe geçen Hami Mandıralı'ya Milli Takımlar'da yeni bir görev verildi. Hami Mandıralı Genç Milli Takımlar Teknik Koordinatörlüğü görevine getirildi. 

Gündem

03.10.2024, 17:20

Hami Mandıralı Genç Milli Takımlar Teknik Koordinatörlüğü görevine TFF tarafından atandı. Hami Mandıralı futbolculuk kariyerinin ardından Milli Takım'da önemli görevler üstlenmiştir. Hami Mandıralı Trabzonspor'un en golcü ismi olarak tarihe geçti. Aynı zamanda dünyanın en sert şutunu çeken futbolcusu olarak da Guinness Dünya Rekorları Kitabı'nda yer aldı.

Müge Anlı'da kan donduran cinayet itirafı: Sevgilisine kocasını öldürtmüş Müge Anlı'da kan donduran cinayet itirafı: Sevgilisine kocasını öldürtmüş Haberi Görüntüle

HAMİ MANDIRALI KİMDİR?

Hami Mandıralı 20 Temmuz 1968'te Trabzon'da dünyaya geldi. Forvet hattında oynayan futbolcu Hami Mandıralı Trabzonspor'un efsane oyuncuları arasındadır.  Hami Mandıralı dünya futbol tarihinin en sert şutunu atan futbolcusu olarak tarihe geçmiştir. Guinness Dünya Rekorları kitabına giren şutu ile adını tüm dünyaya duyurmuştur. 

Hami Mandıralı, Trabzonspor tarihinen en çok gol atan ve asist yapan futbolcusudur.

28 Ekim 1992 tarihinde Samsun 19 Mayıs Stadında oynana San Marino maçında Türkiye adına yine serbest vuruştan attığı goldeki şutta topun hızı 266 km/saat hıza ulaşmıştır. Bu şut dünya rekorları kitabına girdi. 

Türkiye'den Suriye uyarısı: BM Daimi Temsilcisi Yıldız, PKK/YPG/SDG'nin bu ülkedeki varlığına dikkat çekti Türkiye'den Suriye uyarısı: BM Daimi Temsilcisi Yıldız, PKK/YPG/SDG'nin bu ülkedeki... Haberi Görüntüle

HAMİ MANDIRALI KAÇ GOL ATTI

Hami Mandıralı, Trabzonspor'un tüm kulvarlarda en golcü futbolcusudur. Mandıralı, Süper Lig 219 gol, Türkiye Kupasında 25 gol ve Avrupa kupalarında 23 gol başta olmak üzere resmi maçlarda 273 gol almıştır. Hami Mandıralı, aynı zamanda Süper Lig'de 101 asist, Türkiye Kupasında 10 asist ve resmi maçlarda toplam 119 asist ile en çok asist yapan oyuncu rekorlarını elinde bulundurmaktadır.

Son dakika: Cem Garipoğlu’nun mezarı açılıyor Son dakika: Cem Garipoğlu’nun mezarı açılıyor Haberi Görüntüle

HAMİ MANDIRALI MİLLİ TAKIM'DA HANGİ GÖREVE ATANDI?

Genç Milli Takımlar Teknik Koordinatörlüğü görevine Hami Mandıralı getirildi. Türkiye Futbol Federasyonu yaptığı açıklamada "Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, Genç Millî Takımlar Teşkilatı'nda yaptığı organizasyon çalışmaları kapsamında, Hami Mandıralı'yı Genç Millî Takımlar Teknik Koordinatörlüğü görevine getirme kararı aldı." dedi.

*********

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading