Yandex Metrica

Hamza Dağ'dan Özgür Özel'in kentsel dönüşüm sözlerine tepki: 'Buharlaşan 2 milyar liranın hesabını ver'

Hamza Dağ'dan Özgür Özel'in kentsel dönüşüm sözlerine tepki: 'Buharlaşan 2 milyar liranın hesabını ver'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in kentsek dönüşüm kredilerinin onaylanmadığına yönelik sözlerine tepki göstererek "Örnek kentsel dönüşüm projesi diye sunulan sözde İzbeton kooperatif modelinden toplanan 2 milyar lira buharlaşmıştır. CHP Genel Başkanı, popülizmi bırakıp evvela bu 2 milyar liranın ve mağdur edilen hemşehrilerimizin hesabını belediye başkanından, il başkanından ve milletvekillerinden sormalıdır." dedi.

Gündem

27.07.2024, 23:53

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in İstanbul ve İzmir'deki kentsel dönüşüm kredileriyle ilgili iddialarını eleştirdi. Dağ, Özel'in popülizmi terk edip toplanan 2 milyar liranın nerede olduğunun hesabını vermesini istedi. 

CHP ve DEM'li belediyelerin 'kent uzlaşısı' toplantısında skandal: İstiklal marşı okunmadı! CHP ve DEM'li belediyelerin 'kent uzlaşısı' toplantısında skandal: İstiklal marşı... Haberi Görüntüle

"ÖZGÜR ÖZEL YALAN SÖYLÜYOR"

Özel'in çok net bir şekilde yalan söyledini belirten Dağ, İzmir'in bekleyen kredisi veya kredi onayı bulunmadığını vurguladı. Hamza Dağ, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Üstelik Bakanlık tarafından onay verilen Ege Mahallesi'nde, Emrez Mahallesi'nde 10 senedir kentsel dönüşüm yapılmamıştır. Bununla da kalınmamış, 'örnek kentsel dönüşüm projesi' diye sunulan sözde İzbeton kooperatif modelinden toplanan 2 milyar lira buharlaşmıştır. CHP Genel Başkanı, popülizmi bırakıp evvela bu 2 milyar liranın ve mağdur edilen hemşehrilerimizin hesabını belediye başkanından, il başkanından ve milletvekillerinden sormalıdır." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading