Yandex Metrica

Sitede Ara

Hande Yener ve Demet Akalın yıllar sonra aynı sahnede! El ele şarkı söyleyen ikili viral oldu!

Hande Yener ve Demet Akalın yıllar sonra aynı sahnede! El ele şarkı söyleyen ikili viral oldu!

Ünlü şarkıcı Hande Yener Alaçatı'da bir mekanda sahne alırken şarkıcı Demet Akalın sürpriz yaptı. Ünlü şarkıcıyı dinlemeye gelen Akalın ile yıllar sonra aynı sahneyi paylaşan Yener şaşknılığını gizleyemedi.

Yaşam

23.07.2024, 11:40

Türk pop müziğinde önemli bir başarı yakalamış 51 yaşındaki ünlü şarkıcı Hande Yener, Alaçatı Kali Beach'te sahne aldı. Ünlü şarkıcı hayranlarına unutlumaz bir gün yaşatırken Demet Akalın'da ünlü şarkısıya sürpiz yaptı.

Oyuncu Serkay Tütüncü ile aşk yaşıyordu! Zeynep Bastık evleniyor mu? Muhabirlere verdiği cevap şoke etti Oyuncu Serkay Tütüncü ile aşk yaşıyordu! Zeynep Bastık evleniyor mu?... Haberi Görüntüle

ESKİ DOSTLAR BARIŞTI

Demet Akalın eşi Okan Kurt ile birlikte Hande Yener'i dinlemeye geldi. Birbirlerine rakip olan ve bir döneme küslükleri damgasını vurmuş Yener ve Akalın birbirileriyle sahnedeki samimi halleri dikkat çekti.

Demet Akalın, sahnede şarkı söyleyen Yener'e su ikram ederken yakındna ilgilendi. Yener Akalın'ı sahneye davet etti ve şarkı söylemesini rica etti. Akalın sahnede yerini aldı ve birlikte 'Evlilik Sandalı' şarkısını söylediler. 

Şarkıcı Şimal'den kötü haber! Kanserle mücadele eden ünlü sanatçı sevenlerini üzdü! Şarkıcı Şimal'den kötü haber! Kanserle mücadele eden ünlü sanatçı sevenlerini... Haberi Görüntüle

''ARABESK LİBİDOMU DÜŞÜRÜYOR''

Yener ise, Akalın'a 'Sana vereyim bu parçayı, çok yakıştı' dedi. Akalın, Hande Yener'in aranesk şarkılardan nefret ettiğini belirterek, "Daralıyorum, içim sıkılıyor. Frekansım düşüyor, libidom düşüyor”  dedi.

El ele tutuşarak şarkı söyleyen ikili, 'Bittim' ve 'Aşkın Açamadığı Kapı' şarkılarını müziksiz bir şekilde seslendirdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading