Hareket Proje Taşımacılığı kaç lot verir? HRKET halka arzda kaç lot düşer?

Hareket Proje Taşımacılığı kaç lot verir? HRKET halka arzda kaç lot düşer?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.Ş.'nin halka arzına onay verdi. Şirket payları 15-16-17 Mayıs tarihlerinde halka arz edilecek. Halka arz talep toplama sürecinde yatırımcılar ise Hareket Proje Taşımacılığı kaç lot verir? HRKET halka arzda kaç lot düşer? sorularına yanıt aramaya başladı.

Ekonomi

17.05.2024, 12:31

Halka arzlara bir yenisi daha ekleniyor. SPK onayının ardından Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.Ş. payları halka arz ediliyor. 15-16-17 Mayıs tarihleri arasında şirket payları 70 TL bedelle halka arz edilecek. Hareket Proje Taşımacılığı halka arz büyüklüğünün 1,6 milyar TL olduğu görülüyor. Halka arza katılmak isteyen yatırımcılar ise kaç lot talebin yeterli olacağını araştırıyor.

Elektrifikasyon kaçınılmaz! Dünya çapında elektrikli araç satış rekoru kırıldı Elektrifikasyon kaçınılmaz! Dünya çapında elektrikli araç satış rekoru kırıldı Haberi Görüntüle

HAREKET PROFE TAŞIMACILIĞI KAÇ LOT VERİR?

Hareket Proje Taşımacılığı bireysele eşit dağıtım yöntemiyle halka arz edilecek. Şirket paylarının halka arz fiyatının ise 70 TL olduğu belirtildi. Borsa smbolü ise “HRKET” olarak belirlendi. Hareket Proje Taşımacılığı halka arz büyüklüğü 1,6 milyar TL olarak belirlendi. Bireysel yatırımcılara düşecek tahmini lot miktarının ise şu şekilde olması bekleniyor;

2.1 Milyon katılım ~ 9 Lot (630 TL)

2.5 Milyon katılım ~ 8 Lot (560 TL)

2.9 Milyon katılım ~ 7 Lot (490 TL)

3.3 Milyon katılım ~ 6 Lot (420 TL)

3.7 Milyon katılım ~ 5 Lot (350 TL)

4.1 Milyon katılım ~ 5 Lot (350 TL)

4.5 Milyon katılım ~ 4 Lot (280 TL)

4.9 Milyon katılım ~ 4 Lot (280 TL)

HRKET HALKA ARZ NE ZAMAN?

Hareket Proje Taşımacılığı 15-16-17 Mayıs tarihleri arasında 3 gün halka arz edişlecek. Yatırımcılar bu süre içinde talep girişi yapabilecek. 

Borsa günü nasıl tamamladı? İşte 03.10.2024 BIST kapanışı... Borsa günü nasıl tamamladı? İşte 03.10.2024 BIST kapanışı... Haberi Görüntüle

HAREKET PROFE TAŞIMACILIĞI KAÇ LOT DAĞITACAK?

Hareket Proje Taşımacılığı toplamda 24 milyon adet lot dağıtacak. Halka arz sonrası şirketin halka açıklık oranı 20,8% olacak. 

Merkez Bankası rezervleri ne kadar oldu? Haftalık istatistikler açıklandı Merkez Bankası rezervleri ne kadar oldu? Haftalık istatistikler açıklandı Haberi Görüntüle

HAREKET PROFE TAŞIMACILIĞI KİMİN?

Hareket Proje Taşımacılığı’nın 72,91%’i Ahmet Altunkum’un, 15,47%’si Abdullah Altunkum’un ve 5,81%’i de Samet Gürsu’ya aittir. 

Milyonların borcu silinecek! Bu ay Meclis'e geliyor: Herkesin son şansı olabilir! Milyonların borcu silinecek! Bu ay Meclis'e geliyor: Herkesin son şansı... Haberi Görüntüle

HAREKET PROFE TAŞIMACILIĞI HALKA ARZ GELİRİ NEREDE KULLANILACAK?

50-60% Makine, ekipman, tesis ve proje yatırımlarında kullanılacak. 

20-25% Finansal borçların ödenmesinde kullanılacak. 

20-25% İşletme Sermayesinde kullanılacak. 

Ticaret Bakanlığı açıkladı! Şehirlerin ihracat rakamları belli oldu: İstanbul, İzmir ve Kocaeli dikkatleri üzerine çekti Ticaret Bakanlığı açıkladı! Şehirlerin ihracat rakamları belli oldu: İstanbul, İzmir... Haberi Görüntüle

HAREKET PROFE TAŞIMACILIĞI NE İŞ YAPAR?

Hareket Proje Taşımacılığı, müşterilerine mühendislik çözümleri ile ağır kaldırma ve taşımacılık hizmetleri sunuyor. Şirket söz konusu alanda 60 yıldan fazla bir geçmişe sahip. 

Şirketin vermiş olduğu bahse konu hizmetlere; proje planlama, güzergah etütleri, yük kaldırma mühendisliği, proje yönetimi ve kurulum işleri gibi alanlar da dahil. 

Merkezi İstanbul’da yer alan şirketin, Türkiye ve Kafkasya bölgesinde daha önce yapılmış olan projeleri yer alıyor. Hareket Proje Taşımacılığı müşterilerine; petrokimya, yenilenebilir enerji ile güç sektöründe ve özellikle greenfield (yeşil alan), tesis kapatma, bakım ve açık deniz projeleri alanında hizmet sunuyor. 

Şirket ayrıca projelerin başlangıcı öncesinden, tamamlanmasına kadar olan tüm aşamalardaki planlamalar konusunda müşterilerine destek sağlıyor. 

Hareket Proje Taşımacılığı, Avrasya, Ortadoğu ve Afrika’da faaliyet göstermektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading