Yandex Metrica

Hatice Akbaş finalde kaybetti: Milli boksör Çinli rakibine yenilerek gümüş madalya elde etti

Hatice Akbaş finalde kaybetti: Milli boksör Çinli rakibine yenilerek gümüş madalya elde etti

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda madalya umudumuz Hatice Akbaş, boksta 54 kilo final müsabakasınnda Çinli rakibi Yuan Chang'a yenildi ve gümüş madalya elde etti.

Spor

09.08.2024, 01:26

Paris Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar boks 54 kiloda final mücadelesi vardı. Bu kategoride Türkiye'yi temsil eden milli boksör Hatice Akbaş, Çinli Yuan Chang ile karşılaştı. Rakibine karşı ilk raundda 4-1, ikinci raundda 5-0 ve üçüncü raundda da 5-0 kaybeden Hatice, toplamda 5-0'lık skorla altın madalyayı kaybetti. Hatice Akbaş'ın kazandığı gümüş madalya Türkiye'nin ikinci gümüş madalyası oldu. 

Memphis Depay tamam! Şenol Güneş istedi yönetim bitirdi: Süper yıldız 3 yıllık sözleşmeye imza atacak Memphis Depay tamam! Şenol Güneş istedi yönetim bitirdi: Süper yıldız... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI YILMAZ'DAN TEBRİK

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 54 kiloda gümüş madalya kazanan milli boksörü tebrik etti. Yılmaz, sosyal mdeya hesabından yaptığı paylaşımda "Katıldığı ilk olimpiyattan gümüş madalya ile dönen sporcumuz Hatice Akbaş'ı ve spor yaşamına katkı sunan herkesi tebrik ederim. Bir sonraki olimpiyatlarda altın olsun dileğiyle…" ifadesini kullandı.

Bu rekor zor kırılır: Fenerbahçe'nin yenilmezlik serisi Kasımpaşa maçıyla tarihe geçti Bu rekor zor kırılır: Fenerbahçe'nin yenilmezlik serisi Kasımpaşa maçıyla tarihe... Haberi Görüntüle

BAKAN BAK DA TEBRİK ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da olimpiyat ikincisi Hatice Akbaş'ı tebrik etti. Bakan Bak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Seninle gurur duyuyoruz Hatice. Olimpiyat ikincisi olan milli sporcumuz Hatice Akbaş'ı yürekten tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading