Hava Kuvvetleri etkinliğinde kaos: Hindistan’da ihmal ölüm getirdi! Çok sayıda ölü ve yaralı var...

Hava Kuvvetleri etkinliğinde kaos: Hindistan’da ihmal ölüm getirdi! Çok sayıda ölü ve yaralı var...

Hindistan Hava Kuvvetleri etkinliğinde facia yaşandı. Hava Kuvvetleri'nin 92. yıl dönümü etkinliğini izlemeyen gelen binlerece seyirciler, aşırı sıcak çarpması nedeniyle 5 kişi öldü. 100 kişide yaralandı. 

Dünya

07.10.2024, 17:16

Hindistan'ın Tamil Nadu eyaletindeki Chennai şehrinde düzenlenen Hindistan Hava Kuvvetleri'nin 92. yıl dönümü etkinliği, trajik bir şekilde sona erdi. Marina Plajı'ndaki gösteriyi izleyen 5 kişi yaşamını yitirirken, yaklaşık 100 kişi de hastaneye kaldırıldı.

İsrailli gazeteciden itiraf gibi açıklama: 'Gazze'de sıkışıp kaldık, aynı şey Lübnan'da bizi bekliyor' İsrailli gazeteciden itiraf gibi açıklama: 'Gazze'de sıkışıp kaldık, aynı şey... Haberi Görüntüle

ETKİNLİK FACİA İLE SONUÇLANDI

Etkinlik, binlerce kişi tarafından coşkuyla karşılanırken, sağlık sorunları nedeniyle yaşanan ölümler büyük bir üzüntü yarattı.

İsrail Ordu Sözcüsü Hagari havaalanını işaret etti: 'Kimse uçak indiremeyecek' İsrail Ordu Sözcüsü Hagari havaalanını işaret etti: 'Kimse uçak indiremeyecek' Haberi Görüntüle

SICAK ÇARPMASI ETKİLİ OLDU 

Asian News International haberine göre, Tamil Nadu Sağlık Bakanı Ma Subramanian, etkinlikte meydana gelen ölümlerin sıcak çarpması ve dehidrasyondan kaynaklandığını bildirdi.

İsrail'den broşür oyunu! Hizbullah Lübnanlıları uyardı! 'Barkod taraması yapmayın' İsrail'den broşür oyunu! Hizbullah Lübnanlıları uyardı! 'Barkod taraması yapmayın' Haberi Görüntüle

ÇOK SAYIDA KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI 

Görgü tanıkları, sıcak hava koşullarının etkisiyle seyircilerin bayıldığını ve birçok kişinin acil tıbbi müdahaleye ihtiyaç duyduğunu aktardı. Hastaneye kaldırılan 100’e yakın kişinin durumu ile ilgili olarak, sağlık ekipleri tarafından gerekli tedavi işlemlerinin başlatıldığı belirtildi.

Boykot Coca Cola'nın gazını kaçırdı: Almanya'daki 5 fabrika kepenk indiriyor Boykot Coca Cola'nın gazını kaçırdı: Almanya'daki 5 fabrika kepenk indiriyor Haberi Görüntüle

KÖTÜ PLANLAMA CAN ALDI 

Etkinliğin organizasyonundan sorumlu olan Tamil Nadu Başbakanı MK Stalin, yaşanan olaylardan dolayı sert eleştirilere maruz kaldı. Kötü planlama, ihmal ve kötü yönetim gibi sebeplerle eleştirilen Başbakan, kamuoyunda güvenlik ve sağlık önlemlerinin yeterli olup olmadığı konusunda endişeleri artırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading