Yandex Metrica

Sitede Ara

Hedef: Zinedine Zidane! Geri mi dönüyor?

Hedef: Zinedine Zidane! Geri mi dönüyor?

Cezayir Milli Takımı, Djamel Belmadi'nin ardından teknik direktörlük için ünlü Fransız antrenör Zinedine Zidane'a teklif götürdü, ancak Zidane bu teklifi reddetti.

Spor

22.03.2024, 13:13

Real Madrid'de elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Zinedine Zidane, Cezayir Futbol Federasyonu tarafından teknik direktörlük teklifi aldı. Ancak, Zidane'ın bu teklifi reddetmesi sürpriz bir gelişme yarattı.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi kadrosunu açıkladı Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi kadrosunu açıkladı Haberi Görüntüle

MADRID MACERASI VE SONRASI

Real Madrid'de 3 Şampiyonlar Ligi zaferi yaşayan Zidane, teknik direktörlük kariyerine İspanyol devinde başlamıştı. 51 yaşındaki antrenör, 2021'de Real Madrid'den ayrıldıktan sonra birçok teklif almasına rağmen yeni bir takımın başına geçmemişti.

Ismail Jakobs'un maliyeti açıklandı Ismail Jakobs'un maliyeti açıklandı Haberi Görüntüle

CEZAYİR'İN TEKLİFİ REDDEDİLDİ

Cezayir Futbol Federasyonu, Afrika Uluslar Kupası'nda elenen milli takımın başına geçmek üzere Zinedine Zidane'a teklif götürdü. Ancak Fransız teknik adam, bu teklifi geri çevirerek Cezayir için görev almayacağını açıkladı.

Zidane'ın Cezayir'in teklifini reddetmesi, daha önce Brezilya ve ABD'nin benzer tekliflerini de geri çevirmesiyle örtüşüyor. Tecrübeli teknik adam, yeni bir göreve başlama konusunda seçici davranıyor.

2,1 milyar TL'lik vurgun doğru mu? Dursun Özbek'ten karaborsa bilet iddialarına yanıt 2,1 milyar TL'lik vurgun doğru mu? Dursun Özbek'ten karaborsa bilet... Haberi Görüntüle

CEZAYİR'İN DİĞER ADAYLARI

Cezayir Futbol Federasyonu'nun Zidane'ın reddinin ardından göz önünde bulundurduğu diğer teknik direktör adayları arasında Herve Renard, Vahid Halilhodzic, Vladimir Petkovic ve Jorge Sampaoli bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading