Yandex Metrica

Sitede Ara

Hindistan'da dehşet: Yıldırım düşmesi sonucunda 63 kişi hayatını kaybetti!

Hindistan'da dehşet: Yıldırım düşmesi sonucunda 63 kişi hayatını kaybetti!

Hindistan'ın Uttar Pradeş ve Bihar eyaletlerinde yıldırım düşmesi sonucunda son 2 gün içerisinde 63 kişi hayatını kaybetti.

Dünya

15.07.2024, 14:25

Hindistan'ın Uttar Pradeş ve Bihar eyaletlerinde yıldırım düşmesi sonucu 63 kişi hayatını kaybetti.

Hindustan Times'ta yer alan bir habere göre Hindistan Meteoroloji Dairesi (IMD), Uttar Pradeş'in 10 bölgesinde ve Bihar'ın çeşitli bölgelerinde çarşamba ve perşembe günleri çok sayıda yıldırım düştü.

Katliam şebekesi yine yerleşim yerlerini hedef aldı: En az 10 Filistinli hayatını kaybetti Katliam şebekesi yine yerleşim yerlerini hedef aldı: En az 10... Haberi Görüntüle

240 BİN YILDIRIM DÜŞTÜ

Meteoroloji uzmanları, bu tür çok sayıda güçlü yıldırım olaylarının muson aylarında olağan dışı olduğunu vurgularken, IMD, çarşamba ve perşembe günü sadece Hindistan'da değil, Bengal Körfezi ve Arap Denizi de dahil olmak üzere yakın bölgelerde 240 bin yıldırım düşmesi vakası olduğunu duyurdu. IMD, gelecek beş gün boyunca Hindistan'ın güneybatı ve kuzeydoğusunda şiddetli yağışlar beklendiği uyarısında bulundu.

2 aydır başbakan atamadı! Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un azli için 186 bini aşkın imza toplandı 2 aydır başbakan atamadı! Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un azli için 186... Haberi Görüntüle

2 GÜNDE 63 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Yıldırım düşmesi sonucu Uttar Pradeş'te en az 43, Bihar'da ise 20 kişi öldü. Sağlık yetkilileri, ayrıca, Bihar eyaletinde 40 kişinin de yaralandığı bilgisini paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading