Honda hangi model aracını geri çağırdı? Türkiye'den araçlarını geri çağırdı mı?

Honda hangi model aracını geri çağırdı? Türkiye'den araçlarını geri çağırdı mı?

Dünyanın en çok satan otomobil devlerinden Honda milyonlarca aracını geri çağırma kararı aldı. Peki Honda hangi model aracını geri çağırdı? Türkiye'den araçlarını geri çağırdı mı?

Genel

17.05.2024, 16:06

Honda Motor  ABD içindeki 2,6 milyon aracını geri çağırmaya hazırlanıyor. Ülkemizde trafike olan Honda marka araçlarla ilgili bir durum söz konusu değil. Basında yer alan haberlerin ABD'dejki Honda marka araçları kapsadığı öğrenildi. 

Çocuk parkında mide bulandıran olay! Vatandaşlar o kişiyi çöp kutusuna attı! Çocuk parkında mide bulandıran olay! Vatandaşlar o kişiyi çöp kutusuna... Haberi Görüntüle

HONDA HANGİ MODEL ARAÇLARINI GERİ ÇAĞIRDI?

Honda Motor, 2017-2020 döneminde üretilen Accord, Civic, Fit ve Acura MDX modellerini geri çağırma kararı aldı. Geri çağırma ABD içersinde olacak. Türkiye'den araçların geri çağırılması konusunda yetkili servisler ile irtibata geçip bilgi alabilirsiniz.

Bir kadın cinayeti daha: Eşini öldürüp arkadaşlarına teslim oldu! Bir kadın cinayeti daha: Eşini öldürüp arkadaşlarına teslim oldu! Haberi Görüntüle

HONDA NEDEN ARAÇLARINI GERİ ÇAĞIRDI?

Honda 2.6 milyon aracını parça imalatçısı tarafından üretilen yakıt pompalarındaki kusur nedeniyle geri çağırmaya karar verdi. Firma açıklamasında, "kusurlu yakıt pompasına sahip modellerde şimdiye kadar kaza ve yaralanma saptanmadığı" bildirildi.

İş başvurusundan beklenen cevap 48 yıl sonra geldi: Posta kutusunu açınca gözlerine inanamadı İş başvurusundan beklenen cevap 48 yıl sonra geldi: Posta kutusunu... Haberi Görüntüle

HONDA TÜRKİYE'DEN ARAÇLARINI GERİ ÇAĞIRDI MI?

ABD içindeki araçlar geri çağırma kapsamında. Türkiye'de araç geri çağırma konusunda bir detay bulunmuyor. Türkiye'den araçların geri çağırılması konusunda yetkili servisler ile irtibata geçip bilgi alabilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading