Yandex Metrica

Sitede Ara

Honda otomobillerde artık PlayStation 5 oynanabilecek! İşte hizmete sunulacağı tarih

Honda otomobillerde artık PlayStation 5 oynanabilecek! İşte hizmete sunulacağı tarih

Japon otomotiv devi Honda, Sony ile kurduğu ortaklık ile elektrikli araçlarına PlayStation 5 eklemeyi planlıyor. Yeni konsola sahip ilk otomobillerin ile 2025 yılında piyasaya sunulacağı tahmin ediliyor.

Teknoloji

23.01.2024, 20:05

Japonya'nın önde gelen otomobil markalarından olan Honda, Sony ile elektronik ortamda ortaklık kuruyor. 

iPhone 16'nın tanıtım tarihi belli oldu! Görüntü internete sızdı iPhone 16'nın tanıtım tarihi belli oldu! Görüntü internete sızdı Haberi Görüntüle

PLAYSTATION HONDA ARABALARA GELECEK 

Geçtiğimiz aylarda Sony Honda Mobility isimli ortak platform kuran iki şirket yeni nesil araçlarda birinci sınıf eğlence sistemine yer vermek için çalışmalara başladı. 

Uzayda mahsur kalan astronotlar tehlikede mi? NASA Uzayda mahsur kalan astronotlar tehlikede mi? NASA "tuhaf sesleri" açıkladı Haberi Görüntüle

TESLA İLE REKABETİ SAĞLAYACAK 

FT'de yer alan habere göre, konu hakkında açıklama yapan Sony Yapay Zeka Robotik Birimi Başkanı Kawanishi Izumi, Playstation 5'i arabalara entegre etmenin "teknolojik olarak mümkün" olduğunu söyledi.

Diğer yandan Izumi yeni eğlence sisteminin Tesla ile olan rekabette büyük bir avantaj sağlayacağını düşünüyor. 

PES 2025 ne zaman çıkıyor? Gizli raporlar sızdı! PES 2025 ne zaman çıkıyor? Gizli raporlar sızdı! Haberi Görüntüle

2025 YILINDA HİZMETE SUNULACAK 

Ayrıca Izumi, yeni eğlence sisteminden en iyi verimi alabilmek için "Otonom sürüşün mevcut seviyeden önemli ölçüde gelişmesi gerektiğini ve bunu yapmanın zaman alacağını" vurguladı. Paylaşılan bilgilere göre Honda ve Sony imzalı ilk elektrikli araç modelinin, 2025 yılına kadar piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading