Honda ve Toyota milyonlarca aracını geri çağırdı! Honda ve Toyota Türkiye'de araçlarını geri çağırdı mı?

Honda ve Toyota milyonlarca aracını geri çağırdı! Honda ve Toyota Türkiye'de araçlarını geri çağırdı mı?

Dünyanın en çok satan otomobil markalarından Honda ve Toyota milyonlarca aracını geri çağırma kararı aldı. Honda Motor 8.3 milyon aracını, Toyota Motor ise 6.2 milyon aracını geri çağırdı. Honda ve Toyota Türkiye'de araçlarını geri çağırdı mı? soruları ise pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı. Konu hakkında yetkili servislerden bilgi almanız öneriliyor.

Genel

14.02.2024, 10:17

Japon otomotiv devleri Toyora ve Honda milyonlarca aracını geri çağırma kararı aldı. Honda Motor 8.3 milyon aracını, Toyota Motor ise 6.2 milyon aracını geri çağırdı. Geri çağırmalar ABD'de yapıldı. 

İçişleri Bakanı Yerlikaya yabancı nüfusunu duyurdu! Türkiye'de kaç milyon Suriyeli var? İçişleri Bakanı Yerlikaya yabancı nüfusunu duyurdu! Türkiye'de kaç milyon Suriyeli... Haberi Görüntüle

HONDA VE TOYOTA TÜRKİYE'DE ARAÇLARINI GERİ ÇAĞIRDI MI?

Honda ve Toyota parça imalatçısı Denso Corp'un üretimi kusurlu yakıt pompaları nedeniyle küresel düzeyde milyonlarca aracını geri çağırdı. Araçların Türkiye'den geri çağırılması konusunda yetkili servisler ile irtibita geçip bilgi alınması öneriliyor. 

Makul duruşu yürekleri yaktı! En acı cenaze namazı: İmam baba oğluna son vazifesini yaptı! Makul duruşu yürekleri yaktı! En acı cenaze namazı: İmam baba... Haberi Görüntüle

TOYOTA VE HONDA NEDEN ARAÇLARINI GERİ ÇAĞIRDI?

Honda Motor 8.3 milyon aracını, Toyota Motor ise 6.2 milyon aracını, kusurlu yakıt pompaları sebebiyle geri çağırdı. Denso Corp üretimi kusurlu yakıt pompalarının kullanıldığı farklı markalardan geri çağrılacak araçların son durumunu araştırdı.  Güneydeki Aiçi eyaleti merkezli parça üreticisi Denso'nun yakıt pompalarında kusur saptanmış ve bunun, aracın durmasına yol açabileceği tespit edilmişti. Denso firması açıklamasında ise "kusurlu yakıt pompasına sahip modellerde şimdiye kadar kaza ve yaralanma saptanmadığı" bildirilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading