Yandex Metrica

Sitede Ara

Honda'nın efsanesi geri dönüyor! Elektrikli S2000

Honda'nın efsanesi geri dönüyor! Elektrikli S2000

Honda'nın en sevilen modellerinden biri olan S2000 küllerinden doğuruyor. Ünlü otomobil devi 75. yılına özel bir elektrikli araç tanıtacak ve bu araç S2000'in esintilerini taşıyacak.

Teknoloji

06.03.2024, 14:12

Ünlü otomobil üreticileri yavaş yavaş elektrikli araçlara doğru dönüşüm yaparken bir hamle de otomobil devi Honda'dan geldi. 

Honda 75. yıl dönümü şerefine elektrikli spor otomobil tanıtacak ve bu model markanın efsanesi S2000'in izlerini taşıyacak.

Devrimsel icat: Bu robotu, mantar kontrol ediyor Devrimsel icat: Bu robotu, mantar kontrol ediyor Haberi Görüntüle

Uzayda mahsur kalan astronotlar tehlikede mi? NASA Uzayda mahsur kalan astronotlar tehlikede mi? NASA "tuhaf sesleri" açıkladı Haberi Görüntüle

ELEKTRİKLİ S2000 ARABA TUTKUNLARINI HEYECANLANDIRDI

Elektrikli aracın adı S2000 olmayacak olsa da modelin ismini duymak bile araba tutkunlarını heyecanlandırdı.

Yeni çıkacak araç hakkında Honda kanadından resmi bir açıklama gelmedi ancak tahminlere göre araç düşük ağırlık merkezi ve zemin etkili aerodinamik özellikleri sayesinde farklı bir sürüş deneyimi yaşatacak.

BMW'den dünyada bir ilk! Seri üretime geçiyor BMW'den dünyada bir ilk! Seri üretime geçiyor Haberi Görüntüle

Görünmez uçakları bile uydudan izleyecekler: Dünya'yı ağ gibi saracak sistemi general duyurdu Görünmez uçakları bile uydudan izleyecekler: Dünya'yı ağ gibi saracak sistemi... Haberi Görüntüle

HONDA 2030 YILINA KADAR 30 ELEKTRİKLİ ARAÇ TANITACAK

Geçtiğimiz aylarda otomobil devi Honda, 2030 yılına kadar 30 elektrikli araç tanıtacağını açıkladı. Üstün teknolojik özellikler sunmasıyla bilinen firma elektrikli araç pazarına farklı bir soluk getirebilir. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading