Hulusi Üstün öldü mü? Avukat Hulusi Üstün kimdir, nereli?

Hulusi Üstün öldü mü? Avukat Hulusi Üstün kimdir, nereli?

Türkiye'nin tanınmış simalarından biri olan Avukat Hulusi Üstün hayatını kaybetti. Çanakkale'nin Biga ilçesinde bir otel odasında ölü bulunan Üstün için soruşturma başlatıldı. Peki, Hulusi Üstün öldürüldü mü?

Gündem

29.09.2024, 02:16

Türkiye'nin tanınmış avukatlarından biri olan Hulusi Üstün, 50 yaşında yaşamını yitirdi. Hukuk camiasında çok derin izler bırakan Üstün, mesleki yaşamı boyunca adaletin savunucusu oldu. Üstün'ün vefatı ailesi kadar sevenlerini ve meslektaşlarını üzdü.

Çanakkale'nin Biga ilçesinde bir otel odasında ölü bulunan Hulusi Üstün'ün vefatıyla ilgili olarak Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı. Silivri'de hazine avukatı olarak görev yapan mesleki kariyeri süresince insan hakları, ceza hukuku ve ticaret hukuku gibi alanlarda da önemli davalar gördü.

Hulusi Üstün

28 Eylül Galatasaray'ın maçı bu akşam mı? Galatasaray bu hafta kiminle, hangi takımla oynayacak? 28 Eylül Galatasaray'ın maçı bu akşam mı? Galatasaray bu hafta... Haberi Görüntüle

HULUSİ ÜSTÜN KİMDİR?

Hulusi Üstün, 7 Eylül 1974 yılında Silivri'de dünyaya geldi. Aslen de Silivrili olan Üstün hem avukatlık hem de yazarlık yapmaktaydı. Silivri Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi.

Evli ve 2 çocuk babası olan Hulusi Üstün, çeşitli dergi ve gazetelerde hukuk, edebiyat, tarih ve kültür konulu yazılar yayınlarken uluslararası sempozyumlarda Kafkasya ve Balkanlar konulu bildiriler sundu. Pek çok öykücülük ödülü alırken kamu idarelerinde idare hukuku alanında danışmanlık görevinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading