Hülya Avşar'ın alacaklıları kapısına dayandı! İsyan dolu mesaj: Hakkımı helal etmiyorum!

Hülya Avşar'ın alacaklıları kapısına dayandı! İsyan dolu mesaj: Hakkımı helal etmiyorum!

Kaya Çilingiroğlu'nun eski eşi ünlü sanatçı Hülya Avşar, 6-7 yıl önce Sarıyer'deki lüks villası için tadilat yaptırdı. O döneme ait alacağı olduğunu iddia eden mekanik ustası, sosyal medyadan Avşar ve adının Merve olduğu bilinen mimara isyan dolu mesaj yazdı. Mekanik usta, 'Hülya hanım bize dış cepheden ceza kesti. Bizde sizlere kesiyoruz' dedi. İşte deytaylar...

Yaşam

21.03.2024, 11:24

Yeşilçam güzeli Hülva Avşar, skandal bir olaya imza attı. Avşar'ın sosyal medyada paylaştığı fotoğrafın altına eski eşi Kaya Çilingiroğlu, 'oyyy' diye yorum yaptı.

Daha sonra bir kullanıcı Çilingiroğlu'nun yorumunun altına Sarıyer'de 6 sene önce yaptırdığı villa tadilatından alacağı olduğunu yazdı.

Hülya Avşar'a sitemini dile getiren mekanik ustası, yorumunda şunları dile getirdi.

"Hülya hanım kusura bakmayın. Ben size hakkımı helal etmiyorum. Sarıyer'deki villanızın tadilatında mekanik işlerini ben aldım. İşimi de doğru yaptım. Ama villanın mimari işlerini alan Merve hanım, yaklaşık 49 bin liramı vermedi. Bunu da sizin üzerinize attı. Sebebini ise 'Hülya hanım bize dış cepheden ceza kesti. Bizde sizlere kesiyoruz' dedi. Merve hanıma ve size hakkımı helal etmeyeceğim. Belki de Hülya hanımın haberi yok. Mimar Merve hanımla zaten mahkemelik olduk. Emekçi insanların hakkını yiyorlar'' diyerek isyan etti.

Alacaklı skandalı ile gili Avşar'ın neler söyleyeceği merak konusu oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading