Huzurevi çalışanları ölümünü ilan etti! Yaşlı kadın cenazesi tabuta koyulurken gerçek ortaya çıktı!

Huzurevi çalışanları ölümünü ilan etti! Yaşlı kadın cenazesi tabuta koyulurken gerçek ortaya çıktı!

Amerika'nın Nebreska eyaletinde bulunan Lancaster ilçesinde 74 yaşındaki Constance Glantz yaşadığı huzurevinde ölümü ilan edilmesinin ardından cenazes tabuta koyulacağı sırada yaşadığı öğrenildi.

Dünya

05.06.2024, 13:33

Amerika'nın Nebreska eyaletinde şaşırtan bir olay yaşandı. Lancaster kentindeki bir huzurevinde kalan 74 yaşındaki Constance Glantz'in öldüğü duyuruldu.  Huzurevindeki doktorların yaşlı kadını muayene etmesinin ardından öldüğünü ve ölüm belgesini imzalayarak, normal ölüm olduğunu belirten bir açıklamada bulundu. 

ABD Başkanı Biden'dan misillemeye misilleme açıklaması: 'Bugün hiçbir şey olmayacak' ABD Başkanı Biden'dan misillemeye misilleme açıklaması: 'Bugün hiçbir şey olmayacak' Haberi Görüntüle

NORMAL ÖLÜM DİYEREK İŞLEM YAPILMADI

Doğal ölüm olması nedeniyle, adli tıp soruşturması ve kolluk kuvvetlerinin herhangi bir işlem yapmaması gerektiği düşünüldü.

The Mulberry huzurevinde sabah saat 9.44 sıralarında şerif yardımcısına yaşlı kadının ölümünün bildirildiği sonrasında ise cenazenin götürülmesi için işlemlerin başladığı öğrenilmiş.  Cenazenin hazırlanması için işlemlere başlanıldığı sırada akılalmaz bir olay yaşandı. 

Kardeş kavgası savaşa dönüşüyor! Kuzey Kore sınırdaki yolları havaya uçurdu Kardeş kavgası savaşa dönüşüyor! Kuzey Kore sınırdaki yolları havaya uçurdu Haberi Görüntüle

NEFES ALDIĞI FARK EDİLDİ

Huzurevi personelinin 74 yaşındaki yaşlı kadının tabuta koyulmadan hemen önce nefes aldığını fark etmesinin ardından 911 arayarak hastaneye kaldırdıkları öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading