İbrahim Tatlıses dua istemişti! Yasemin Şefkatli minik oğlunun sağlık durumu açıklandı: Tekrar ameliyat olucak

İbrahim Tatlıses dua istemişti! Yasemin Şefkatli minik oğlunun sağlık durumu açıklandı: Tekrar ameliyat olucak

2021 yılında nikah masasına oturan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri İbrahim Ayel ve Sinan Emir, Ocak 2024 tarihinde dünyaya geldi. İbrahim Ayel, doğar doğmaz kalp ameliyatı operasyonu geçirmişti. İbrahim Tatlıses, torunu Ayel için sevenlerinden dua istemişti. Şefkatli, bebeklerin sağlık durumu hakkında bir açıklama yaptı. İşte detaylar..

Yaşam

12.03.2024, 19:22

 İbo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çifti 2021 yılında görkemli bir düğünle dünya evine girmişti. Geçtiğimiz Temmuz ayında ikiz bebek beklediklerini duyuran çiftin İbrahim Ayel ve Sinan Emir oğulları, 22 Ocak'ta dünyaya gelmişti.

İkizlerden biri İdo Tatlıses'in babası İbrahim Tatlıses'in, diğeri ise Yasemin Şefkatli'nin babası Sinan Şefkatli'nin adını almıştı. 

Doğar foğmaz kalbinde bir rahatsızlık yaşayan İbrahim Ayel, ameliyata alınmıştı. 12 gün hastanede kalan bebeki daha sonra anne ve babasına kavuşmuştu.

Ünlü güzel Yasemin Şefkatli, oğlunun sağlık durumundan bahsederek,

"Aslında biz 21'inci haftadan beri Ayel'in kalp sorununu biliyorduk. Her hafta kontrolümüz vardı. Bazen haftada iki. Çok fazla doktorumuz Ayel'in kalbini gördü ve doğduğunda operasyon olacağını biliyorduk. Ben burada aslında iyi kötü bir sürü şeyi paylaşıyorum ama bu sorunu kendi içimizde sindirip çözüme gitmeye odaklandık. Doğum sonrası operasyon duyulunca da çok fazla dua aldık. O kadar güzel mesajlar geldi ki bana güç oldu. Önümüzde biraz daha bir süreç var ama bebeğimiz çok güçlü, her şey çok güzel olacak" ifadelerini kullanmıştı.

3 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 3 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

''İYİYE GİDİYOR''

Yasemin Şefkatli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İbrahim Ayel'in ikinci kez ameliyat olacağını açıkladı.

Minik bebeğini doktor kontrolüne götüren sosyetik güzel durumu şöyle aktardı:

Merakınızı seveyim. Bugün her şey yolunda geçti, doktorumuz iyiye gidiyor dedi ama bir operasyonumuz daha var demişti. O da nisan ayında olacak gibi ama Ayeliko iyi.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading