Yandex Metrica

Sitede Ara

İbrahim Tatlıses kızına şiddet mi uyguladı? Dilan Çıtak'ın babası hakkında yaptığı paylaşım gündeme bomba gibi düştü!

İbrahim Tatlıses kızına şiddet mi uyguladı? Dilan Çıtak'ın babası hakkında yaptığı paylaşım gündeme bomba gibi düştü!

Türkiye'nin İmparator lakaplı 72 yaşındaki türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak sosyal medya hesabından babası tarafından şiddet gördüğünü iddia ettiği bir metin yayınladı. Çıtak, "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti herkes duymalı" diyerek başından geçenleri anlattı.

Yaşam

09.07.2024, 16:46

Dom Dom Kurşunu, Aramam, Devamke, Leylim Ley, Kara Üzüm Habbesi, Şemmame gibi şarkıları seslendiren İmparator lakaplı 72 yaşındaki ünlü sanatöı İbrahim Tatlıses 23 yıl sonra öz kızı Dilan Çıtak ile barışmış, ancak ikilinin aralarının yeniden bozulduğu iddia edilmişti. 

Mahallenin Muhtarları'nın sevilen karakteri Sevil Üstekin hayatını kaybetti Mahallenin Muhtarları'nın sevilen karakteri Sevil Üstekin hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

BABASINDAN ŞİDDET GÖRDÜĞÜNÜ İDDİA ETTİ

Çıtak kendi ayaklarının üzerinde durmak istediğini babasının gölgesinde yaşamak istemediğini belirterek, adından söz ettirmeyi başarmıştı. Babası gibi şarkılar yapan Çıtak, geçtiğiimz gün sosyal medya hesabından babasına yönelik şaşırtan bir açıklamada bulundu. 

Şarkıcı Çıtak babası İbrahim Tatlıses hakkında, ''Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskıyı, psikolojik tacizi herkes bilmeli ve görmeli. Bugün ben bir kız çocuğu olarak susarsam yarın daha fazla şiddete uğrayan çocuklarımız olur bizim.'' dedi.

Çıtak sözlerine, ''Anlatacaklarımdan sonra bütün dünya böyle bir şiddet yanlısını sevmeye devam edebilir ama artık herkes gerçeği bilmei ki ben ait olmadığım bu kıyafeti huzurla üzerimden çıkarayım!'' devam etti. 

İrem Derici o sözleri söylediğine bin pişman oldu! DM kutum nüfus kağıdıyla doldu! İrem Derici o sözleri söylediğine bin pişman oldu! DM kutum... Haberi Görüntüle

İBRAHİM TATLISES'İN CEVABI MERAK EDİLİYOR

Dilan Çıtak'ın açıklamaları sonrasında İbrahim Tatlıes'in ne cevap vereceği ise merak ediliyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading