İbrahim Tatlıses'in torunu Mert Tatlıses kimdir? İbrahim Tatlıses torununu neden mahkemeye verdi?

İbrahim Tatlıses'in torunu Mert Tatlıses kimdir? İbrahim Tatlıses torununu neden mahkemeye verdi?

İbrahim Tatlıses bu kez de torunu ile mahkemelik oldu. Evlatlıktan reddettiği oğlu Ahmet Tatlıses'in oğlu olan  Mert Tatlıses mahkeme sonunda dedesi İbrahim Tatlıses'e 370 bin 246 lira tazminat ödemeye mahkum edildi. Peki İbrahim Tatlıses'in torunu Mert Tatlıses kimdir? İbrahim Tatlıses torununu neden mahkemeye verdi?

Gündem

12.05.2024, 12:37

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses son zamanlarda özel hayatı ile gündeme geliyor. Gündemden düşmeyen İbrahim Tatlıses'in çocukları ile yaşadığı tartışmalar magazin gündemimde geniş yer buluyordu. Tatlıses bu kez torunu ile sorun yaşadı. Torunu Mert Tatlıses'i mahkemeye veren ünlü türkücü oğlu Ahmet Tatlılses'e de sitem etmekten geçemedi. İmparator lakaplı şarkıcı açıklamasında "Benim evim varken ben evimi kızıma veremiyorum. Böyle bir şey olabilir mi? Torunumla aramda bir sorun yok ama bu saatten sonra olabilir. Benim çocuğum kiradayken onun çocuğuna ev veremem. Babalık nasıl yapılır onu öğrensin." dedi. Yaşanan gelişmelerin üzerine İbrahim Tatlıses'in torunu Mert Tatlıses kimdir? İbrahim Tatlıses torununu neden mahkemeye verdi? soruları magazin gündeminde sıkça sorulmaya başlandı.

Şeyda Yılmaz'ı şehit etmeden önce motosiklet çalıp kaçmıştı! Suç makinesinin yeni görüntüleri ortaya çıktı Şeyda Yılmaz'ı şehit etmeden önce motosiklet çalıp kaçmıştı! Suç makinesinin... Haberi Görüntüle

İBRAHİM TATLISES'İN TORUNU MERT TATLISES KİMDİR?

Mert Tatlıses İbrahim Tatlıses'in oğlı Ahmet Tatlıses'in çocuğudur. Küçük yaşlarda annesini kayneden Mert Tatlıses bası ve akrabaları ile büyümüştür. 

Ahmet Tatlıses babası tarafından oğluna açılan dava hakkında ve kendisi için kullandığı ifadelere sert tepki verdi. Ahmet Tatlıses babasına "Daha çocuk yaşta beni kendinize koruma yapmış, kalabalıklarda konserlerde önünüze kalkan yapmış insansınız. Yetmemiş gibi başınıza gelen her olayda da beni sorumlu tutmuş bir babasınız." diyerek yanıt verdi. 

Katil Cem Garipoğlu'nun mezarı açılıyor! Garipoğlu'nun mezarında dikkat çeken nöbet! Katil Cem Garipoğlu'nun mezarı açılıyor! Garipoğlu'nun mezarında dikkat çeken nöbet! Haberi Görüntüle

İBRAHİM TATLISES TORUNUNU NEDEN MAHKEMEYE VERDİ?

İbrahim Tatlıses, torunu Mert Tatlıses'i İstanbul-Sarıyer Oyak Sitesi’ndeki dairesini rızası dışında 5 yıldır haksız şekilde işgal ettiği iddiasıyla mahkemeye vermişti. Mahkeme Mert Tatlıses'in dedesi İbrahim Tatlıses'in dairesini boşaltmasına ve 370 bin 246 lira haksız işgal tazminatı ödemesine hükmetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading