İbrahim Tatlıses'ten üzücü haber! Minik Tatlıses için dua istedi

İbrahim Tatlıses'ten üzücü haber! Minik Tatlıses için dua istedi

İbrahim Tatlıses, kötü haberi sevenleriyle paylaştı. İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çiftinin yeni doğan bebeklerinden birinde kalp rahatsızlığı olduğunu belirten Tatlıses, sevenlerinden dualarını esirgememelerini istedi.

Magazin

07.04.2024, 23:03

22 Ocak günü İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri dünyaya geldi. Bu mutlu haberi sosyal medyadan paylaşan çiftin bebeklerindne birinde sağlık problemi olduğu ortaya çıktı.

Image

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'nun otelde korku gecesi: Tehdit, şantaj, para ne ararsan var Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'nun otelde korku gecesi: Tehdit, şantaj, para... Haberi Görüntüle

DUA İSTEDİ

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan İbrahim Tatlıses, hayranlarına seslenerek minik Tatlıses için dua istedi. Tatlıses, "Minik Tatlıseslerimize herkesten dua istiyorum. İkizlerden birinin kalbinde sorun var dualarınızla inşALLAH minik Tatlıses'in işi kolaylaşır ALLAH’ım bizlere çok görmesin amin. DUA eden herkesten ALLAH razı olsun." ifadelerini kullandı.

Yasemin Şeftali ve İdo Tatlıses çifti ikiz erkek bebeklerini dünyaya geldi. Çift bebeklerine babalarının adı olan Sinan ve İbrahim ismini verdi. İdo Tatlıses, sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafla oğullarının ikinci isimlerinin ise Ayel ve Emir olduğunu paylaştı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading