İETT otobüsü arızalandı! Otizmli çocuğun imdadına Beyoğlu Belediye Başkanı Yıldız yetişti

İstanbul'da son zamanlarda ulaşım ağında yaşanan aksaklıklar her geçen gün artmakta. Kentte, vatandaşların bozulan otobüslerden inerek yol kenarında dakikalarca beklediği o anlar İstanbullunun sıklıkla karşılaştığı bir manzara haline geldi. İBB yetkililerin çözüm bulmakta güçlük çektiği bu problem, dün Beyoğlu'nda yaşanan bir başka olaya daha tekrar konu oldu. İETT otobüsünün arızalandığı Beyoğlu'nda, otobüsten inmek zorunda kalan bir otizmli öğrenci okuluna doğal olarak geç kaldı. O esnada ise ilginç bir gelişme oldu. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, yoldan geçerken durumu farkederek aracını durdurdu. Vatandaşların yanına giden ve olaya dair bilgi alan Yıldız, mağdur ailelerin şikayetlerini dinledikten sonra makam aracını otizmli öğrenciye tahsis ederek okula gönderdi. O anlar ise sosyal medyada çok konuşuldu.

Multimedya

05.04.2024, 05:04

İstanbul'da son zamanlarda ulaşım ağında yaşanan aksaklıklar her geçen gün artmakta. Kentte, vatandaşların bozulan otobüslerden inerek yol kenarında dakikalarca beklediği o anlar İstanbullunun sıklıkla karşılaştığı bir manzara haline geldi. İBB yetkililerin çözüm bulmakta güçlük çektiği bu problem, dün Beyoğlu'nda yaşanan bir başka olaya daha tekrar konu oldu.

İETT otobüsünün arızalandığı Beyoğlu'nda, otobüsten inmek zorunda kalan bir otizmli öğrenci okuluna doğal olarak geç kaldı. O esnada ise ilginç bir gelişme oldu. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, yoldan geçerken durumu farkederek aracını durdurdu. Vatandaşların yanına giden ve olaya dair bilgi alan Yıldız, mağdur ailelerin şikayetlerini dinledikten sonra makam aracını otizmli öğrenciye tahsis ederek okula gönderdi. O anlar ise sosyal medyada çok konuşuldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading