Yandex Metrica

İki devlet tek millet! Bakan Fidan'dan Hocalı Katliamı mesajı: Her zaman yanınızdayız!

İki devlet tek millet! Bakan Fidan'dan Hocalı Katliamı mesajı: Her zaman yanınızdayız!

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hocalı Katliamı'nın yıl dönümü dolayısıyla mesaj paylaştı. Fidan, "Türkiye, her daim Azerbaycan’ın yanındadır" ifadelerini kullandı.

Gündem

06.03.2024, 13:07

Hocalı katliamının yıl dönemi nedeniyle sosyal  medya hesabından paylaşım yapan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye'nin her şart ve koşulda Azerbaycan'ın yanında olacağını duyurdu. 

Narin cinayetinde yeni gelişme: Kuzeni Birsan sessizliğini bozdu: Saati değiştirirsen başın yanar! Narin cinayetinde yeni gelişme: Kuzeni Birsan sessizliğini bozdu: Saati değiştirirsen... Haberi Görüntüle

HAKAN FİDAN'DAN HOCALI PAYLAŞIMI

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Fidan,  Hocalı'da yaşanan katliamda hayatını kaybedenler için başsağlığı dilerken, "Türkiye, her daim Azerbaycan’ın yanındadır" ifadelerini kullandı. 

Narin'in cesedini dereye gömen itirafçının oğlu konuştu: O insana 'baba' demem Narin'in cesedini dereye gömen itirafçının oğlu konuştu: O insana 'baba'... Haberi Görüntüle

"TÜRKİYE AZERBAYCAN'NIN YANINDADIR"

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "32 yıl önce Hocalı’da, dünyanın gözü önünde katledilen kardeşlerimizi rahmetle anıyor, Can Azerbaycan’a başsağlığı diliyorum. Türkiye, her daim Azerbaycan’ın yanındadır." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading