İki milli yıldıza büyük onur: altın çoçuk ödülüne adaylar!

İki milli yıldıza büyük onur: altın çoçuk ödülüne adaylar!

A Milli takımın önemli isimleri arasında yer alan Kenan Yıldız ve Arda Güler, bizleri birkez daha gururlandırmayı başardı. Milli Yıldızlar, Avrupa'da oynayan 21 yaş altı en iyi genç oyuncuya verilen "Altın Çocuk" (Golden Boy) ödülünde finale kaldı.

Spor

18.10.2024, 10:47

A Milli Takım ve kulüp takımlarında göstermiş olduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Kenan Yıldız ve Arda Güler, Avrupa'nın zirvesinde yer almaya devam ediyor. Kulüp takımları için önemli bir değere sahip olan iki oyuncuya büyük onur verildi.

İtalyan spor gazetesi Tuttusport tarafından tertip edilen Altun Çoçuk ödülüne Real Madrid forması giyen Arda Güler ve Juventus'da onayan Kenan Yıldız'da, 20 kişilik finalist listesi içerisinde kendilerine yer buldu.

Altın Çocuk ödülünde finale yükselen futbolcular şöyle:

Arda Güler (Real Madrid), Kenan Yıldız (Juventus), Lamine Yamal, Pau Cubarsi (Barcelona), Joao Neves, Warren Zaire-Emery, Desire Doue (PSG), Alejandro Garnacho, Kobbie Mainoo, Leny Yoro (Manchester United), Savio (Manchester City), Aleksandar Pavlovic, Mathys Tel (Bayern Münih), Jorrel Hato (Ajax), Jamie Bynoe-Gittens (Borussia Dortmund), Christhian Mosquera (Valencia), Adam Wharton (Crystal Palace), Oscar Gloukh (Salzburg), Samuel Omorodion (Porto).

Öte yandan Tottenham'dan Wilson Odobert, Benfica'dan Andreas Schjelderup, Real Madrid'den Endrick, Monaco'dan Eliesse Ben Seghir ve Juventus'tan Samuel Mbangula "Wild Card" ile finale yükseltildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading