Yandex Metrica

Beşiktaş'ta Cenk Tosun ve Salih Uçan için karar verildi

Beşiktaş'ta Cenk Tosun ve Salih Uçan için karar verildi

Beşiktaş’ta teknik direktör Fernando Santos, Salih Uçan ve Cenk Tosun için beklenen kararı verdi. Portekizli hoca yönetime, Salih Uçan’ın takımda kalmasını isterken, Cenk Tosun için ise henüz netleşemediği için sezon sonunun beklenmesini önerecek.

Spor

18.02.2024, 13:28

Sözleşmelerinin sonuna gelen Cenk Tosun ve Salih Uçan ile ilgili Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Futbol Direktörü Samet Aybaba ile bir araya gelerek futbolcular için izlenmesi gereken yollar hakkında görüş alış-verişi yapacaklar .

Galatasaray'ın yeni yıldızı İngiltere'de yılın 11'ine seçildi Galatasaray'ın yeni yıldızı İngiltere'de yılın 11'ine seçildi Haberi Görüntüle

CENK TOSUN'UN İSTEDİĞİ RAKAM YÜKSEK GELDİ

Sözcü’nün haberine göre, maaş konusunda Salih Uçan ile yönetimin ortaya yolu bulabileceği fakat Cenk Tosun’un istediği rakam ile yönetimin belirlediği arasında ciddi bir fark bulunduğu aktarılıyor.

Süper Lig'de görev yapan teknik direktöre 7 maç ceza! Süper Lig'de görev yapan teknik direktöre 7 maç ceza! Haberi Görüntüle

FERNANDO SANTOS, SALİH UÇAN'IN KALMASINI İSTEYECEK

Fernando Santos’un bu gelişmelere istinaden Salih Uçan’ın takımda kalması yönünde rapor vereceği, Cenk Tosun konusunda ise sezon sonunun beklenmesi gerektiğini belirteceği ifade edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading