Yandex Metrica

Sitede Ara

İngiliz savaş uçakları yeniden sınırda: Rus jeti bir kez daha havalandı

İngiliz savaş uçakları yeniden sınırda: Rus jeti bir kez daha havalandı

Karadeniz'de bir kez daha sıcak saatler yaşandı. İngiliz savaş uçakları Rus sınırına yaklaşında Rus jeti havalandı.

Dünya

26.07.2024, 23:20

Rusya Savunma Bakanlığı, Karadeniz üzerinde sınırlarına yaklaşan bazı hava hedeflerinin tespit edildiğini bildirdi. Açıklamada İngiltere'ye ait askeri uçakların sınıra yaklaştığı, bunun üzerine Rusya'ya ait bir Su-27 savaş uçağının havalandığı belirtildi. Açıklamada "Rus savaş uçağı mürettebatı, hava hedeflerinin İngiliz Kraliyet Hava Kuvvetlerine ait bir RC-135 stratejik keşif uçağı ve iki Typhoon savaş uçağı olduğunu belirledi." ifadeleri kullanıldı.

Korku filmi değil gerçek! Buz mağarası turistlerin üzerine çöktü: Bir ölü, iki kayıp Korku filmi değil gerçek! Buz mağarası turistlerin üzerine çöktü: Bir... Haberi Görüntüle

"GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE ÜSSÜNE DÖNDÜ"

Su-27 savaş uçağı yaklaşırken İngiliz savaş uçaklarının sınırdan dönüş yaptığı belirtilen açıklamada Rus uçağının kendi üssüne güvenli bir şekilde döndüğü kaydedildi.

Açıklama şu ifadelerle tamamlandı: "Rus savaş uçağı, tarafsız sular üzerinde ihlal yapmadan, yabancı uçaklara tehlikeli bir şekilde yaklaşmadan, hava sahasının kullanımına ilişkin uluslararası kurallara tam ve uygun olarak uçuşunu gerçekleştirdi."

İlk vaka duyuruldu! Tedavisi olmayan ölümcül virüs için alarm verildi! İlk vaka duyuruldu! Tedavisi olmayan ölümcül virüs için alarm verildi! Haberi Görüntüle

İKİ GÜN ÖNCE DE OLMUŞTU

İki gün önce de İngiltere’ye ait iki Eurofighter Typhoon savaş uçağı ve bir RC-135 stratejik keşif uçağı Karadeniz üzerinde görülmüş bunun üzerine harekete geçen Rusya, Su-27 savaş uçağı kaldırmıuştı.

Habere Tepki Ver

1

0

1

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading