İngilizler Milli Takım için Alman teknik adam ile masaya oturdu! İngiliz takımınında adayıydı...

İngilizler Milli Takım için Alman teknik adam ile masaya oturdu! İngiliz takımınında adayıydı...

İngiltere Futbol Fedasyonu Southgate'den boşalan Teknik adamlık koltuğu için Alman hoca ile anlaşmaya yakın! İşte detaylar...

Spor

12.10.2024, 14:22

İngiltere Futbol Fedarasyonu üst üste 2 kez Avrupa Şampiyonası'nda kaybedilen finaller sonrası teknik direktör değiştirme kararı aldı. Bu doğrultuda İngiltere Futbol Fedarasyonu, Gareth Southgate ile anlaşarak yolları ayırdı. 

Yaşanan bu gelişmenin ardından gözler yeni teknik direktörün kim olacağına çevrildi. Birçok isimle görüşme gerçekleştiren İngiltere Futbol Fedarasyonu, Alman teknik direktör Tomas Tuchel'de karar kıldı. Alman teknik adam ile bir görüşme sağlayan İngiltere Futbol Fedarasyonu, Tuchel ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Son olara Bayern Münih'de görev alan 51 yaşındaki deneyimli teknik direktör, uzun süredir takım çalıştırmıyor. Kariyerinde çok sayıda başarıya imza atan Tuchel'de İngiltere'de Chelsea'da görev aldı. Bu doğrultuda Tuchel Chelsea ile; 1 Şampiyonlar Ligi, 1 UEFA Süper Kupası ve 1 FİFA Kulüpler Dünya Kupası'nı kazanmayı başardı.

Alman Teknik adam ayrıca Erik Ten Hag'ın ayrılığı sonrası Manchester United için düşünülen teknik direktörler arasında yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading