İngiltere'yi 3 atom bombası ile haritadan sileriz! Rus devlet kanalı Avrupa'daki hedefleri tek tek gösterdi

Rusya devlet kanalında muhtemel nükleer savaşta hedef alınacak bölgeler tek tek açıklandı. Almanya ve İngiltere'nin ilk hedef olarak gösterildiği haritada program sunucusu, "İngiltere 3 atom bombasıyla haritadan silinir" ifadelerini kullandı.

Dünya

17.07.2024, 18:09

Rusya-Ukrayna ve NATO denklemi her geçen gün daha karmaşık bir sürece doğru sürüklenirken. Dünya, 3. dünya savaşının sancılarını iyiden iyiye hissetmeye başladı. Son olarak Moskova kanadından yükselen nükleer bomba sesleri durumun ehemmiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.

Rusya-Ukrayna savaşını ve savaşın olası Batı ülkelerine sıçraması durumunda Rusya'nın alacağı reaksiyonları analiz eden Rusya devlet kanalı canlı yayında muhtemel bir nükleer savaşta Avrupa'daki hedefleri gösterdi. 

Moskova yönetiminin ilk hedef olarak gösterdiği iki ülke ise Almanya ve İngiltere... Öyle ki söz konusu programda sunucu "İngiltere 3 atom bombasıyla haritadan silinir." ifadelerini kullandı.

ABD'de Google krizi! Adalet Bakanlığı harekete geçti: Zorla sattıracaklar! ABD'de Google krizi! Adalet Bakanlığı harekete geçti: Zorla sattıracaklar! Haberi Görüntüle

"HEDEFLERİ BELİRLEDİK"

Öte yandan geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Vladimir Putin'in sözcüsü Peskov hedeflerin daha önceden belirlendiğini duyurmuştu.

Kremlin sözcüsü Dmitry Peskov, Batı ülkelerinin silahlanmasına tepki olarak "Füzelerimiz için Avrupa'da bazı noktaları zaten belirledik" ifadelerini kullanmıştı. Bu Avrupa ülkelerinin başkentleri potansiyel kurbanlar arasında yer alıyor diyerek devam eden Peskov, "Her zaman paradoksal bir durum vardı: ABD çeşitli menzil ve kalibrelerde füzeleri konuşlandırdı ve bunlar geleneksel olarak her zaman ülkemize yönelikti." şeklinde konuşmuştu.

Devlet kurumu Tass'a konuşan Peskov, sözlerine "Ülkemiz Avrupa'daki Amerikan füzelerinin hedefinde. Bütün bunları daha önce de yaşadık, daha önce de oldu." diyerek devam etti. 

Son dakika: Biden ile Netanyahu'dan soykırım görüşmesi: Nükleer tesis uyarısı Son dakika: Biden ile Netanyahu'dan soykırım görüşmesi: Nükleer tesis uyarısı Haberi Görüntüle

NATO FÜZELERİ ALMANYA'YA KONUŞLANDIRILACAK

Bu hafta Washington'da düzenlenen NATO zirvesi sırasında, ABD'nin 2026'dan itibaren Rusya'ya kadar uzanan silah sistemlerini yeniden Almanya'ya yerleştirmek istediği öğrenildi. Bunlar arasında teknik olarak nükleer silahlarla da donatılabilen, menzili 2.500 kilometreye kadar olan Tomahawk tipi seyir füzelerinin yanı sıra SM-6 uçaksavar füzeleri ve yeni geliştirilen hipersonik silahlar da yer alacak. 

 

Habere Tepki Ver

1

5

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading