Yandex Metrica

İnsan bir kere ölür adam gibi ölür! İhanet gecesinin sembol videosu bu yıl da gündem oldu!

Fetullahçı terör örgütünün hain darbe girişimine başladığı gece kaydedilen  ve darbenin sembol videosu olarak kabul edilen video tekrar gündem oldu. Polisin karşıya geçmeyin çağrısına karşı "İnsan bir kere ölür, adam gibi ölür" sözleri ile damga vuran vatandaşlar Türk milletinin vatanına olan aşkını bir kez daha gözler önüne sermişti.

Gündem

15.07.2024, 18:23

Bugün 15 Temmuz destanın 8. yıldönümünü... Yıllarca devletin tüm kurumlarına sızan ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nde konuşlanan FETÖ'cüler o gece namluyu halka yöneltmiş ve halkın iradesine karşı çıkmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Milletimi meydanlara davet ediyorum" talimatının ardından 7'den 70'e herkes sokaklara dökülmüş, yurdun dört bir yanında vatandaşlar, canları pahasına tankların önüne geçmişti.

Darbe gecesi yaşanan diyaloglar, ölüme cesurca gidilen anlar adeta göğüs kabartıyor. Bu videolardan biri de, 'İnsan bir kere ölür adam gibi ölür' cümleleriyle hafızalara kazındı.

3 Eylül Şişli'de nerede yangın çıktı? Yangın hangi plazada başladı? 3 Eylül Şişli'de nerede yangın çıktı? Yangın hangi plazada başladı? Haberi Görüntüle

"İNSAN BİR KERE ÖLÜR ADAM GİBİ ÖLÜR"

Polis memurunun, "Eğer şunu diyen varsa, ‘ben canıma güveniyorum, ben geçer giderim' diyen varsa buyursun geçsin.” sözlerine karşı bölgede bulunan vatandaşlar kahramanca, “Ben geçerim ağabey" diyerek namlulara doğru yürümüştü.

Bu sırada bir vatandaş kameralara yönelerek, "İnsan bir kere ölür, adam gibi ölür!" ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading