Yandex Metrica

Sitede Ara

İnzivaya çekilen İstanbul'a dönüş başladı! Tüneller, otoyollar, köprülerde trafik kilit!

İnzivaya çekilen İstanbul'a dönüş başladı! Tüneller, otoyollar, köprülerde trafik kilit!

8 gündür sessizliğin hakim olduğu İstanbul'a tatilcilerin dönüşü başladı. Kurban Bayramı tatilinden dönen vatandaşlar İstanbul istikametindeki tüneller, otoyollar, köprülerde yoğunluk oluşturdu. 

Gündem

23.06.2024, 14:20

İstanbul'da birçok güzergah sabah saatlerinden itibaren yoğunluğu meeydana geldi. Sabah saatlerinde Kurban Bayramı tatilinin 8. gününde 706 trafik kazası olduğunu ifade eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 6 kişinin hayatını kaybettiğini bin 97 kişinin de yaralandığını belirtti.

Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesimi İstanbul istikametinde Gerede, Yeniçağa ve Köroğlu rampaları, Çaydurt, Yumrukaya ve Bolu Dağı Tüneli mevkilerinde yoğunluk yaşanıyor. D-100 kara yolunun Karabük-Gerede kesiminde de yer yer araç sayısı artıyor.

Kılıçdaroğlu'nun adının geçmesi bile yetti! CHP kurultayı savaş alanına döndü! Kılıçdaroğlu'nun adının geçmesi bile yetti! CHP kurultayı savaş alanına döndü! Haberi Görüntüle

DÖNÜŞ ÇİLESİ BAŞLADI

Düzce geçişi İstanbul istikametinde Üçköprü, Kaynaşlı, Düzce ve Gölyaka gişeleri arasında trafik yoğunluğu yaşanıyor. Gümüşova rampaları, Yongalık köyü ve Yeşilyayla mevkilerinde trafik hafif seyrediyor. 

Bu diyalog Makedonya ziyaretine damga vurdu! Dışileri Bakanı Hakan Fidan'a yaşlı amcadan gülümseten soru! Bu diyalog Makedonya ziyaretine damga vurdu! Dışileri Bakanı Hakan Fidan'a... Haberi Görüntüle

ANKARA İSTİKAMETİNDE TRAFİK NORMAL SEYİRDE 

Bu arada İstanbul istikameti Yeşilyayla ve Hendek gişeleri arasında meydana gelen hasarlı kazalar ve araç arızaları nedeniyle ulaşım aksıyor. Otoyol ile kara yolunun Ankara istikametinde ise ulaşım normal seyrediyor.

Öğrenci İstanbulkart 30 yaş sınırı iptal mi edildi? 30 yaşındaki öğrenciler indirimli öğrenci İstanbulkart kullanabilir mi? Öğrenci İstanbulkart 30 yaş sınırı iptal mi edildi? 30 yaşındaki... Haberi Görüntüle

OTOGARLAR DA YOĞUN

Büyük İstanbul Otogarı, kentte yoğunluk yaşanan noktaların arasında bulunuyor. Araçlarıyla yolcu almaya veya bırakmaya gelenler, otogarın bağlantı yollarında trafik yoğunluğu oluşturdu.

Erzurum Havalimanı'nda bomba alarmı! Bomba ihbarı sonrası acil iniş yaptı: Güvenlik protokolü uygulanıyor Erzurum Havalimanı'nda bomba alarmı! Bomba ihbarı sonrası acil iniş yaptı:... Haberi Görüntüle

"OTOGARLARDA GİRİŞ VE ÇIKIŞLARDA SORUN YAŞIYORUZ"

Otobüs şoförü Fikret Akpınar, "Bugün otogar çok yoğun. Gidiş ve gelişlerde yoğunluk var. Giriş ve çıkışlarda sorun yaşıyoruz. İnsanlar da çok fazla. Dün bu kadar fazla değildi. Şimdi iki tarafta da yoğunuluk var." dedi.

Afyonkarahisar'da üniversite eğitimi alan ve tatilini İstanbul'da geçiren Eren Akkılıç da "Diğer bayrama kıyasla İstanbul, bu sefer daha boştu. Diğer bayram daha yoğundu. Trafiğin ve yoğunluğun az olması nedeniyle uzakta olan akrabalarımızı da daha rahat ziyaret edebildik. Şimdi otogarda tatil dönüşü nedeniyle çok yoğunluk var." diye konuştu.

 

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading