iPhone 16 ne zaman çıkacak? iPhone 16 özellikleri ve fiyatı nedir?

iPhone 16 ne zaman çıkacak? iPhone 16 özellikleri ve fiyatı nedir?

ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın yeni amiral gemisi telefonu iPhone 16 ile ilgili yeni sızıntılar gelmeye başlkadı. iPhone 16'nın tasarımının önceki modellerden farklı olacağı söylentileri vardı ancak bu söylenti yeni bilgilerle çürütüldü. iPhone klasikleşen tasarım çizgisinden çıkmıyor. Peki iPhone 16 ne zaman çıkacak? iPhone 16 özellikleri ve fiyatı nedir?

Genel

24.04.2024, 11:27

Dünyanın en çok satan akıllı teleon markalarından biri olan iPhone yeni modeilini tanıtmaya hazırlanıyor. Sır gibi saklanan iPhone 16'ya dair yeni iddialar geldi. İnternette yayılan bilgilere göre iPhone 16 tasarımsal hatlarıyla  iPhone 15 serisi ile neredeyse aynı. Tasarım konusunda Apple’ı yakından izleyen tedarik zinciri analisti Ming-Chi Kuo iPhone 16'nın klasik tasarımda olacağını doğruladı.  iPhone 16 tasarım tarafında önceki nesil ile aynı olacak. Peki iPhone 16 ne zaman çıkacak? iPhone 16 özellikleri ve fiyatı nedir?

Tek mesajla hayatının şokunu yaşadı! Biriktirdiği tüm parası yok oldu Tek mesajla hayatının şokunu yaşadı! Biriktirdiği tüm parası yok oldu Haberi Görüntüle

İPHONE 16 NE ZAMAN ÇIKACAK?

iPhone 16'nın çıkış tarihi henüz resmi olarak duyurulmadı. iPhone 16'nın 2025'in Eylül ayında satışa çıkması bekleniyor. iPhone 16'nın satış stratejisi doğrultusunda piyasaya çıkması biraz zaman alabilir.

Adli Tıp raporu çıktı! Motosiklet kazasında ölen Rus fenomen hakkında dikkat çeken sonuç! Adli Tıp raporu çıktı! Motosiklet kazasında ölen Rus fenomen hakkında... Haberi Görüntüle

İPHONE 16 FİYATI NE KADAR?

iPhone 15 Pro Max fiyatı 80 bin TL ile 90 bin TL arasında değişiyor. Güncel döviz kuruna bağlı olarak iPhone fiyatları da zaman içinde zamlanıyor. iPhone 16 fiyatı için şimdiden birşey söylemek yanlış olur. Ancak fiyatının iPhone 15 serisinden bir tık daha yüskek olması bekleniyor. 

iPhone_16.webp

Meteorolojiden 12 il için sarı kodlu uyarı! Dondurucu soğuklara hazır olun: Balkanlar’dan yağışlı hava geliyor! Meteorolojiden 12 il için sarı kodlu uyarı! Dondurucu soğuklara hazır... Haberi Görüntüle

İPHONE 16 ÖZELLİKLERİ 

iPhone 16 daha güçlü işlemci ile geliyor. iPhone 16'da kamera tarafında da bir değişiklik bekleniyor. Serinin iPhone 15 modellerine kıyasla daha büyük ekranla geleceği iddia ediliyor.

iPhone 16 Pro modellerinde 2 TB depolama seçeneği olacağı iddiaları var. 

İddialara göre iPhone 16/17 serilerinin tasarımı, iPhone 15 ile aynı kalacak. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading