Yandex Metrica

"iPhone ile takas olur" Galatasaray-Fenerbahçe derbi biletleri karaborsada

"iPhone ile takas olur" Galatasaray-Fenerbahçe derbi biletleri karaborsada

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbi heyecanı yükseliyor. Galatasaraylı taraftarlar dev bir koreografi için hazırlanırken, maç biletleri karaborsada ilginç takas teklifleriyle dikkat çekiyor.

Spor

17.05.2024, 15:05

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray, Pazar akşamı ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyor. Her iki takım için de bu maç büyük önem taşıyor çünkü şampiyonluk için gün sayıyorlar. Galatasaray, derbide alacağı bir puanla şampiyonluğunu ilan edebilecek konumda. Fenerbahçe ise Galatasaray'ı yenmek ve bir sonraki maçta da yine Galatasaray'ın yenilmesini bekleyerek kazanmak zorunda.

Türkiye hezimeti sonrası Çek futbolcudan küstah sözler: Onları zehirlemek istedim Türkiye hezimeti sonrası Çek futbolcudan küstah sözler: Onları zehirlemek istedim Haberi Görüntüle

GALATASARAY'DAN FENERBAHÇE DERBİSİNE ÖZEL KAREOGRAFİ ŞOVU HAZIRLIĞI

Fakat sadece sahadaki mücadele değil, tribünlerde de büyük bir görsel şölen yaşanacak gibi görünüyor. Galatasaraylı taraftarlar, Fenerbahçe derbisi için dev bir koreografi hazırlığı içindeler. Sabah gazetesinin haberine göre, tribünler adeta renk cümbüşüne dönüşecek ve takımına destek olmak için coşkulu bir atmosfer oluşturacaklar. Kareografileriyle hem Türkiye, hem de Avrupa'da büyük işlere imza atan Galatasaray tribünlerinin bu sefer nasıl bir şova imza atacağı ise merak konusu haline gelmiş durumda.

Montella'nın Portekiz maçındaki tercihlerinin sebepleri ne? Montella'nın Portekiz maçındaki tercihlerinin sebepleri ne? Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN DERBİDEN BEKLEDİĞİ GELİR MİKTARI YÜKSEK

Ayrıca, Galatasaray yönetimi de derbi günü için büyük bir gelir hedefliyor. Taraftarların maç öncesi ve sonrası GS Store'a akın etmesi bekleniyor. Forma, atkı, bayrak gibi takım ürünlerine olan talebin artmasıyla birlikte yönetim, tarihi bir satış gerçekleştirerek kasayı doldurmanın peşinde.

EURO 2024 son 16 turu tahminleri! Yapay Zeka Avusturya- Türkiye maçının galibini... EURO 2024 son 16 turu tahminleri! Yapay Zeka Avusturya- Türkiye... Haberi Görüntüle

BİLETLER KARABORSAYA DÜŞTÜ: "iPhone VEYA MOTOSİKLET İLE TAKAS OLUR"

Dikkat çeken bir diğer nokta ise biletlerin karaborsada işlem görmesi. 19 Mayıs Pazar günü oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için biletler, normal satış fiyatının çok üstünde karaborsada alıcı buluyor. Dahası, bilet satıcıları ilginç bir takas teklifi sunarak "Yeni model i-phone ile takas olur" veya "125 CC motosiklet ile takas olur" söylemleri dikkat çekiyor. Takas teklifi vermeyen karaborsacılarda ise bilet fiyatları 125.000,00 TL (125 bin TL) fiyatına kadar satışa sunulmuş durumda.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

1

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading