İran füzeleri araç sahiplerini vurdu: Akaryakıt fiyatlarına rekor zam... Fiyatlar güncellenmeden depoları doldurun

Cumartesi akşamı İsrail karşı intikam operasyonu düzenleyen İran, piyasaları adeta alt üst etti. Saldırı sonrası brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarına yeni zam sinyali verdi. Tabir-i caizse İran füzeleri araç sahipleri vurdu...

Ekonomi

23.04.2024, 10:25

7 Ekim'den bu yana devam eden İsrail-Filistin gerilimlerine cumartesi günü İran gerilimi de eklendi. İsrail'in Şam'da düzenlediği saldırıya misilleme yapmak isteyen İran cumartesi akşamı onlarca İHA ve füzeleri İsrail'e yolladı. 

Her ne kadar İran saldırısı Demir Kubbe'ye takılsa da, brent petrol fiyatlarına yaşattığı şok etkisi araç sahiplerini vurdu. 

TCMB beklenen rakamları açıkladı: İşte kısa vadeli dış borç stoku verileri... TCMB beklenen rakamları açıkladı: İşte kısa vadeli dış borç stoku... Haberi Görüntüle

AKARYAKIT FİYATLARINA ZAM SİNYALİ

Ortadoğu'da yaşanan gelişmeler sonrası dalgalanmaya başlayan brent petrol fiyatları 15 Nisan itibarıyla 89,56 dolardan işlem gördü. Brent petrol fiyatlarında yaşanan artış ise iç piyasaya zam sinyali verdi.

600 bin araç geri çağrılıyor! İşte o markalar... 600 bin araç geri çağrılıyor! İşte o markalar... Haberi Görüntüle

PETROL FİYATLARINA YÜZDE 10 ZAM GELEBİLİR

Petrol fiyatlarında yaşanan gelişmeleri değerlendiren uzman isimler, brent ham petrolün fiyatının 2.023 yılının sonlarından itibaren yüzde 20’nin üzerinde artacağını öngörüyor. Ayrıca mart ayında başlayan gerginlik petrol fiyatlarında yüzde 10’luk bir artışa yol açarken yeni zamlar araç sahiplerini korkutuyor.

Teklif Bakan Şimşek'in masasında! 750 liralık kesinti iptal edildi: Yeni formül 10 bin lira! Teklif Bakan Şimşek'in masasında! 750 liralık kesinti iptal edildi: Yeni... Haberi Görüntüle

BENZİN VE MOTORİNE ZAM VAR MI?

Yaz tatili için araç seyati düşünen vatandaşlara depolarınızı şimdiden doldurun uyarısı yapan uzmanlar benzin ve motorine zam geleceğinin sinyalini verdi. Ayrıca Energy Aspects'in başkanı Richard Bronze, Suudi Arabistan'ın politikalarını petrol piyasası ve bütçeleri için doğru gördükleri şeylere göre belirlediğini belirtti.

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading