Yandex Metrica

Sitede Ara

İrem Derici konserinde olay çıkardı! Sevgilisine yaklaşan kadını ''benim manitaya yaklaşma'' diye uyardı!

Uzun süredir Gökhan Fırat ile aşk yaşayan şarkıcı İrem Derici konserdebir kadına ''benim manitaya'' yaklaşma diyerek uyarıda bulundu. O anları ise sosyal medya da çok konuşuldu.  

Yaşam

26.02.2024, 02:14

Türkiye'nin en sevilen ses sanatçılarından olan İrem Derici geçtiğimiz akşam bir mekanda konser verdi. Ünlü şarkıcıyı izlemey gelen erkek arkadaşı Gökhan Fırat'ta mekandaydı.

11 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 11 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

HAYRANINA ''SEVGİLİME YAKLAŞMA'' DEDİ

Ancak mekanda sevgilisini izleyen Gökhan Fırat'ın yanına bir kadının yaklaştığını fark eden İrem Derici ise şarkısını yarıda kesti ve "Kırmızılı kadın benim manitaya çok yaklaşmazsan iyi olur. Gökhan'a sinek bile değdiğinde sinirim bozuluyor" dedi. 

 O anlara seyirciler gülerken İrem Derici şarkısına kaldığı yerden devam etti. 

Harry Potter dizi olarak geri dönüyor! Yeni Harry kim olacak, oyuncu kadrosunda kimler var? Harry Potter dizi olarak geri dönüyor! Yeni Harry kim olacak,... Haberi Görüntüle

ESKİ SEVGİLİSİNE SÖZLERİ OLAY OLMUŞTU

Geçtiğimiz aylarda Atakan Işıktutan ile dolu dizgin aşk yaşayan ancak yollarını ayıran şarkıcı Derici;"Haberler girmeye başladı, biz baştan konuşalım da kimse komplo teorilerine girmesin. 8 ay muhteşem bir şey yaşadık Atakan’la, hala benim için dünyanın en kıymetli insanı. Ama korkunç yoğun tempolarda çalışıyoruz ve yorgunuz. Birbirimize vakit ayıramaz olduk. Ayrılmamızın mantıklı olacağını düşündük, yıpranmamak ve sonrasında daha da kırılmamak adına. Bana hiç yaşamadığım bir sevgi yaşattığın için sana çok teşekkür ederim, iyi gününde de kötü gününde de ilk arayacağın insan benim bunu unutma tanıdığım en beyefendi adam" demişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading