Yandex Metrica

İş insanı Yasin Ersin ile Selin Kabaklı sevgili mi?

İş insanı Yasin Ersin ile Selin Kabaklı sevgili mi?

Selin Kabaklı'nın eski eşi Murat Özdemir ünlü şarkıcı Ebru Gündeş ile Dubai'de gizli saklı evlenmiş ve bu haber magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Murat Özdemir'in eski eşi Selin KAbaklı ise bu birliktelik hakkında yaptığı açıklamalar ile adından söz ettirmişti. Selin Kabaklı'nın iş insanı Yasin Ersin ile yeni bir aşka yelken açtığı öğrenildi. Magazin severler ise Yasin Ersin kimdir? sorusunu sıkça soruyor.

Gündem

12.07.2024, 10:02

Selin Kabaklı'nın eski eşi Murat Özdemir, Dubai'de geçtiğimiz Şubat ayında gizli şekilde Ebru Gündeş ile dünya evine girmişti. Bu evliliğin ardından Selin KAbaklı yaptığı açıklamalar ile gündeme gelmişti. Kabaklı eski eşinin Ebru Gündeş ile evlenmesinin ardından "Ebru Abla umarım bana yaşattıklarını yaşamasın. Herkesin yolu açık olsun" demişti.  2002 Best Model Güzeli Selin Kabaklı'nın yeni bir aşka yelken açtığı öğrenildi. Selin Kabaklı iş insanı Yasin Ersin'le virlikteliğe adım attı.

Bugün 9 Eylül İzmir'de otobüsler bedava mı? ESHOT otobüs, metro bugün ücretsiz mi? Bugün 9 Eylül İzmir'de otobüsler bedava mı? ESHOT otobüs, metro... Haberi Görüntüle

YASİN ERSİN KİMDİR?

Yasin Ersin'in iş insanı olduğu belirtiliyor. Pek çok alanda yatırımları olan Yasin Ersin son zamanlarda magazin gündeminde de adını duyuruyor. Selin Kabaklı ile birlikteliğe yelken aşan Yasin Ersin'in hayatına dair daha fazla bilgi bulunmuyor.

Selin Kabaklı eski eşi Murat Özdemir'in Ebru Gündeş ile sürpriz bir şekilde evlenmesi üzerine yaptığı açıklamada "Ben kandırılmış ve ihanete uğramış bir anneyim. Sessizliğimin tek sebebi kızımdır. Ben konuşursam yer yerinden oynar ama bunu yapmayacağım. Kızını düşünen ve koruyan bir anneyim. Kimsenin ahı kimsede kalmaz diyorum." dedi. 

Selin Kabaklı'nın birlikte olduğu Yasin Ersin'in de henüz eşinden boşanmamış olduğu iddia edildi.

İddialar üzerine açıklamada bulunan Yasin Ersin "Sadece kağıt üzerinde evliyim. Eşimle boşanma davamız 17 aydır devam ediyor. Birlikteliğimiz söz konusu dahi değil" diyerek yanıt verdi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading