Yandex Metrica

İşbirliği yapmayan her gruba saldırıyorlar: Terör örgütü PKK/YPG, Suriye'de muhalif Kürtlerin ofisini yaktı

İşbirliği yapmayan her gruba saldırıyorlar: Terör örgütü PKK/YPG, Suriye'de muhalif Kürtlerin ofisini yaktı

Bulunduğu her yerde saldırılar düzenleyen, tacizlerde bulunan terör örgütü PKK/YPG, kendisine destek vermeyen ve örgütle işbirliği yapmayan grupları tehdit etmeye, onlara saldırılar düzenlemeye devam ediyor. Son saldırı Suriye'nin Haseke iline bağlı Kamışlı'da gerçekleşti.

Dünya

21.05.2024, 16:21

Terör örgütü PKK/YPG ayak bastığı her yerde teröristliğini gösteriyor. Suriye'de işgal ettiği yerlerde örgütle işbirliği yapmayan gruplara saldırılar düzenleyen terör örgütü, saldırılarına bir yeniisni daha ekledi. Terör örgütü,  Suriye'nin kuzeydoğusundaki Haseke iline bağlı Kamışlı ilçesinde muhalif Kürtlerin oluşturduğu Suriye Kürt Ulusal Konseyinin (ENKS) ofisini basarak ateşe verdi. Teröristler ayrıca ofiste bulunan bazı ENKS üyelerini de darbetti.

Selanik'te çıplak bisiklet yarışı: Tuhaf eylemin 17.si de olaysız tamamlandı Selanik'te çıplak bisiklet yarışı: Tuhaf eylemin 17.si de olaysız tamamlandı Haberi Görüntüle

ENKS KINADI

ENKS'yi muhalif Kürtler oluşturuyor. Konseyden yapılan yazılı açıklamada terör örgütü PKK/YPG'nin mart ayının başından bu yana 10 ofisi yaktığı bildirildi ve şu ifadelere yer verildi:

"Suriye Kürt Ulusal Konseyi, (PKK/YPG) PYD'ye bağlı silahlı grupların gerçekleştirdiği bu terör eylemlerini en güçlü şekilde kınamaktadır. Ayrıca Uluslararası Koalisyonu ve STK'leri bu tür terör eylemlerini kınamaya çağırıyoruz."

Siyonist İsrail bayramda da katliam yaptı: Çok sayıda Filistinli hayatını kaybetti Siyonist İsrail bayramda da katliam yaptı: Çok sayıda Filistinli hayatını... Haberi Görüntüle

TERÖRİST ÖRGT PKK/YPG SURİYE'DE İHLALLERDE BULUNUYOR

Terör örgütü PKK/YPG, işgal ettiği bölgelerde halkı yerinden etme, adam öldürme, keyfi tutuklama ve çocukları zorla silah altına alma gibi insan hakları ihlallerine devam ediyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading