İslam Memiş duyurdu: Sıkı tutunun, gram altında ralli başlıyor!

İslam Memiş duyurdu: Sıkı tutunun, gram altında ralli başlıyor!

Altın yatırımcılarının sıkı takip ettiği ekonomist İslam Memiş'ten müjde! Altın fiyatlarında tarihin en büyük rallisi başlıyor. Memiş ons altın ve gram altın için rakam ve tarih vererek artık hiç bir şeyin sürpriz olmayacağını dile getirdi.  

Ekonomi

06.06.2024, 10:55

Gram altında her düşüşte üstüne basa basa 'Alım fırsatı' olduğunu dile getiren İslam Memiş'ten çarpıcı açıklamalar arka arkaya geldi. Gram altının dolardkai yükselişten destek aldığını belirten Memiş, gözünü ABD'de açıklanacak tarım dışı istihdam verilerine çevirdi.

12 Haziran'da açıklanacak olan faiz kararından dolayı altın fiyatlarının biraz daha 2450-2500 lira seviyelerinde oyalanacağını dile geitren Memiş, piyasalarda sakinliğin hakim olduğunu dile getirdi.

Doğalgaz gemisi rotayı Türkiye'ye kırdı! 144 bin 888 metreküp kapasiteye sahip: LNG depoları ağzına kadar dolacak Doğalgaz gemisi rotayı Türkiye'ye kırdı! 144 bin 888 metreküp kapasiteye... Haberi Görüntüle

ALTINDA O RAKAM SÜRPRİZ OLMAYACAK...

İslam Memiş, “Ons altında 2250-2280 aralığı bir süre devam edecektir. Ancak bugünkü dünya ekonomik koşullarında enflasyon ciddi bir risk olmaya devam ediyor. ABD’deki faiz indirim sürecindeki belirsizlik ve jeopolitik riskler güvenli liman olan altına talebi canlı tutuyor. Ons altında 2600 – 3000 dolar aralığını sürpriz görmüyorum.” ifadelerini kullandı.

ABD tahminleri yerlerde! Petrol fiyatları gelecek sene düşecek mi? ABD tahminleri yerlerde! Petrol fiyatları gelecek sene düşecek mi? Haberi Görüntüle

GRAM ALTINDA RALLİ BAŞLIYOR!

İslam Memiş, dolar kurunun yükseleceğini öngörerek gram altın fiyatlarında yükseliş beklediğini dile getirdi. Memiş, ''Hem dolardaki yükseliş hem ons altındaki yükselişin etkisiyle gram altın için 2700 lira güçlü bir direnç... Sonrasında 3000 lira var. Daha da önemlisi öngöremediğimiz bir gerginlik yaşanırsa 3500 liraya kadar gideceğini düşünüyorum. Temmuzdan itibaren altın fiyatlarında yukarı yönlü hareket devam edecektir. Hatta temmuzdan itibaren altında ralliler ve yeni yükselişler olmasını bekliyorum'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

6

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading