Yandex Metrica

Sitede Ara

İspanya'nın patronundan şampiyonluk sözleri: Bize kimse bedava bir şey vermedi

İspanya'nın patronundan şampiyonluk sözleri: Bize kimse bedava bir şey vermedi

EURO 2024 finalinde İngiltere'yi yenerek şampiyonluğa ulaşan İspanya'nın teknik patronu Luis de la Fuente, EURO 2025 Avrupa Şampiyonası şampiyonluğunun ardından açıklamalarda bulundu.

Spor

15.07.2024, 10:39

İspanya, EURO 2024 finalinde İngiltere'yi 2-1 mağlup ederek kupayı kazandı. Bu büyük başarı sonrası teknik direktör Luis de la Fuente, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunarak takımının performansını ve zaferin önemini değerlendirdi.

Fenerbahçe'den çok konuşulacak takas teklifi! Süper Lig yıldızı.. Fenerbahçe'den çok konuşulacak takas teklifi! Süper Lig yıldızı.. Haberi Görüntüle

"BÜYÜMEYE VE GELİŞMEYE DEVAM EDEBİLİRİZ"

Turnuva öncesinde kendilerini favori görmediğini ifade eden De la Fuente, "EURO 2024 öncesinde şampiyonluk için rekabet edeceğimizi söylemiştim. Zor bir şeyi başardık. Bundan sonra da büyümeye ve gelişmeye devam edebiliriz. Bu futbolcu grubunun bunu yapacağını düşünüyorum. Elimizde rekabetten ve kazanmaktan yorulmayan bir takım var. Herkes onlarla gurur duymalı. İlk günden son güne kadar müthiş mücadele ettiler. Onlar, bu işi çok daha kolay hale getiriyor" dedi.

Bu transferler nasıl yapılıyor? 4 büyüklerin harcama limitleri ve aldıkları transferler... Bu transferler nasıl yapılıyor? 4 büyüklerin harcama limitleri ve aldıkları... Haberi Görüntüle

"VATANDAŞLARIMIZ BU TAKIMA GURURLA BAKSIN"

Genç bir takıma sahip olduklarını vurgulayan De la Fuente, "Ülkem İspanya için mutluyum. Oluşturduğumuz heyecandan dolayı memnunum. Umarım vatandaşlarımız bu takıma gururla bakar. Çünkü onlar tarih yazabilirler. Önlerinde çok uzun bir yolculukları var" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor yeni teknik direktörünü resmen açıkladı: 5. Güneş dönemi başladı Trabzonspor yeni teknik direktörünü resmen açıkladı: 5. Güneş dönemi başladı Haberi Görüntüle

"BU ANIN TADINI ÇIKARMAMIZ GEREK"

Luis de la Fuente, oyuncularının kendisine güvendiğini belirterek, "Oyuncularımın bana inandıklarından emindim. Neredeyse hiç hata yapmadık. Her küçük adım büyümek ve bir sonrakini daha güçlü bir şekilde ileriye doğru atmak içindi. Elde ettiğimiz başarıdan dolayı mutlu ve gururluyuz. Bu anın tadını çıkarmamız gerek. Kimse bize bedava bir şey vermedi. Bunun böyle olması daha iyi çünkü çok emek verildiğinde daha değerli olur" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading