Yandex Metrica

Sitede Ara

İspanya'ya final şoku: Maç sonunda güvenlik görevlisi yıldız futbolcuyu sakatladı! Türkiye detayı dikkat çekti

İspanya'ya final şoku: Maç sonunda güvenlik görevlisi yıldız futbolcuyu sakatladı! Türkiye detayı dikkat çekti

İspanya, Fransa'yı yenerek finale kalmaya hak kazandığı EURO2024 yarı finalinin son düdüğüyle büyük bir şok yaşadı. Güvenlik görevlisinin kontrolsüzce Morata'ya yaptığı sert hareket İspanyol yıldızın sakatlanmasına neden olurken, Türkiye detayı ise dikkat çekti.

Spor

10.07.2024, 13:18

2024 Avrupa Şampiyonası yarı final karşılaşmasında İspanya, geriye düştüğü karşılaşmada Fransa'yı 2-1 yenerek finale yükseldi. Ancak maçın ardından yaşanan talihsiz bir olay, İspanya'nın sevincini gölgeledi. Türkiye formalı bir taraftarı kovalayan güvenlik görevlisi, yanlışlıkla bir kazaya karıştı ve İspanya'nın yıldız oyuncusu Alvaro Morata'yı sakatladı.

Beşiktaş'ın imza atması an meselesi! Rafa Silva'nın kankası geliyor Beşiktaş'ın imza atması an meselesi! Rafa Silva'nın kankası geliyor Haberi Görüntüle

GÜVENLİK GÖREVLİSİ MORATA'YI SAKATLADI

Maçın bitimiyle birlikte sahaya giren Türkiye formalı bir taraftarı engellemek isteyen güvenlik görevlileri, İspanyol futbolcuların yanına koşan bu taraftarı kovalamaya başladı. Ancak güvenlik görevlilerinden biri, tam futbolcuların yanına geldiği anda ayağı kayarak Alvaro Morata'ya sert bir şekilde çarptı.

Muslera kaç maç ceza aldı? işte gündemdeki büyük ceza... Muslera kaç maç ceza aldı? işte gündemdeki büyük ceza... Haberi Görüntüle

MORATA FİNALDE OYNAYAMAYABİLİR

Talihsiz çarpışma esnasında güvenlik görevlisinin ayağı, Alvaro Morata'nın bileğine sakatlayacak şekilde geldi. Bu darbenin etkisiyle büyük acı yaşadığı görülen Alvaro Morata, sekmeye başladı. İspanya'nın yıldız forveti Alvaro Morata'nın, Pazar günü Berlin'de sahne alacakları EURO 2024 finalinde yer alıp alamayacağı belirsizliğini sürdürüyor. Bileğindeki sorunun ciddiyeti, İspanya Milli Takımı için büyük bir endişe kaynağı oldu.

Oosterwolde'den ayrılık kararı! Fenerbahçe yönetimine iletti Oosterwolde'den ayrılık kararı! Fenerbahçe yönetimine iletti Haberi Görüntüle

DURUMUNUN BUGÜN NETLEŞMESİ BEKLENİYOR

İspanya Milli Takımı sağlık heyeti, bugün yapacağı detaylı tetkiklerin ardından Alvaro Morata'nın sağlık durumunu netleştirecek. Final maçı arefesinde Morata'nın sahada olup olmayacağına ilişkin kesin bilgi, sağlık kontrollerinin ardından duyurulacak. Bu talihsiz olay İspanya'nın finale hazırlık sürecini zora sokarken, özellikle İspanyol futbolseverler de Morata'nın durumu hakkında endişeyle beklemekte. İspanyol forvetin, takımına finalde destek verip veremeyeceği kısa süre içinde belli olacak.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading