Yandex Metrica

Sitede Ara

İsrail'de kırmızı alarm! İşgal devleti büyük savaşa hazırlanıyor: Okullar güvenlik nedeniyle açılmayacak

İsrail'de kırmızı alarm! İşgal devleti büyük savaşa hazırlanıyor: Okullar güvenlik nedeniyle açılmayacak

Katil İsrail Gazze'den sonra gözünü Lübnan'a çevirdi. Büyük bir savaşa hazırlanan İsrail'de kırmızı alarm verilirken, İsrail Eğitim Bakanı Yoav Kisch, ülkenin kuzeyinde okulların açılmayacağını ifade etti. 

Dünya

24.07.2024, 13:20

"Güvenlik karmaşası” nedeniyle İsrail’in kuzeyinde boşaltılan bölgelerdeki okulların gelecek eğitim sezonunda açılmayacağını ifade eden İsrail Eğitim Bakanı Yoav Kisch, "Lübnan’a karşı büyük bir savaş başlatma kararından kaçış yok." şeklinde konuştu.

İsrail medyasına açıklamalarda bulunan Kisch, Hizbullah ile yaşanan çatışmalar nedeniyle boşaltılan kuzeydeki okulların durumuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İsrail'in kökünü kazıyacak strateji! Alman basını yazdı: Hamas'taki gizli belge ortaya çıktı! İsrail'in kökünü kazıyacak strateji! Alman basını yazdı: Hamas'taki gizli belge... Haberi Görüntüle

"OKULLAR AÇILMAYACAK"

İsrailli Bakan Kisch, “güvenlik karmaşası” nedeniyle İsrail’in kuzeyinde boşaltılan yerleşim bölgelerindeki okulların eylülde başlayacak eğitim yılında kapalı kalacağını kaydetti.

Sözlerine devam eden İsrailli Bakan, Başbakan Binyamin Netanyahu’ya Lübnan devletine karşı “hemen ve güçlü şekilde harekete geçme” çağrısı yaptı.

Bu savaşı kaybederiz! ABD'de çok konuşulacak rapor: Bizim için geri dönüşü olmayan bir yıkım olur Bu savaşı kaybederiz! ABD'de çok konuşulacak rapor: Bizim için geri... Haberi Görüntüle

"SAVAŞTAN KAÇIŞ YOK"

Skandal açıklamalarına devam eden Kisch, "Kuzeyde yaşayanlara barış ve istikrarın yeniden sağlanması ve İsrail devletinin geleceği için Lübnan’a karşı büyük bir savaş başlatma kararından kaçış yok.” ifadelerini kullandı.

Lübnan Hizbullahı ve İsrail ordusu arasında 7 Ekim 2023’ten bu yana sınır hattı boyunca çatışmalar yaşanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading