Yandex Metrica

İsrail'den Lübnan'a İHA saldırısı: Hizbullah Komutanı Abbas el Dabs öldürüldü

İsrail'den Lübnan'a İHA saldırısı: Hizbullah Komutanı Abbas el Dabs öldürüldü

İsrail ordusuna ait bir İHA'nın Lübnan'ın güneyinde bulunan Nebatiye kentindeki bir aracı hedef aldığı, saldırıda 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Ölenler arasında Hizbullah komutanı Abbas el Dabs'ın da bulunduğu belirtiliyor.

Dünya

09.02.2024, 20:11

İsrail ordusuna ait bir İHA'nın Lübnan'ın güneyinde bulunan Nebatiye kentindeki bir aracı hedef aldığı, saldırıda 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Ölenler arasında Hizbullah komutanı Abbas el Dabs'ın da bulunduğu iddia edildi.

Lübnan basını ülkenin güneyindeki Nebatiye kentinde düzenlenen İHA saldırısında 3 kişinin öldüğünü bildirdi. Basında yer alan haberlere göre öldürülen isimlerden biri Hibullah komutanı Abbas el Dabs. Saldırının İsrail ordusu tarafından düzenlendiği belirtilirken ölen diğer kişilerin de Hizbullah üyesi olduğu bildirildi.

Hizbullah komutanı El Dabs'ın İran'ın Suriye genelindeki hava savunma sistemlerinimn inşasında görev aldığı ifade edildi.

Nükleer uçak gemisi için kolları sıvadılar! Bir değil tam 2 tane yapacaklar: Güç dengesi değişecek Nükleer uçak gemisi için kolları sıvadılar! Bir değil tam 2... Haberi Görüntüle

İSRAİL-HİZBULLAH GERİLİMİ

İsrail ordusu ve Hizbullah Hareketi arasında 8 Ekim 2023'ten bu yana yaşanan çatışmalarda 184 Hizbullah mensubu, 6 Emel Hareketi mensubu, 31 Lübnanlı sivil, 6 İsrailli sivil ve 10 İsrail askeri öldürüldü.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading