İsrail'in katliamları devam ediyor! Hava saldırıları 3 kişi hayatını kaybetti

İsrail'in katliamları devam ediyor! Hava saldırıları 3 kişi hayatını kaybetti

İsrail katliamlarına devam ediyor. Lübnan'ı ve Filistin'i kana bulayan İsrail saldırıları devam ediyor. İsrail ordusu tarafından Lübnan'ın güneyi ve doğusuna hava saldırısı düzenlendi. Yapılan saldırıda 3 kişi hayatını kaybederken, 6 kişinin yaralı olduğu açıklandı.   

Genel

24.10.2024, 18:45

Lübnan​ resmi haber ajansı NNA'nın açıklmasına göre, İsrail savaş uçakları Baalbek'in doğusunda yer alan El-Hadir kasabasındaki bir evi hedef alıp, saldırdı. Bu saldırı sonucunda sivil 2 kadın hayatını kaybetti. Evde bulunan beş kişi ise yaralandı.

Olay yerinde arama kurtarma çalışmaları sürerken, ülkenin güney bölgesinde yer alan Sur​ kentinde İsrail hava araçları bir motosiklete saldırı düzenledi. Bu saldırıda bir kişi yaşamını yitirirken, bir kişi de yaralandığı bildirildi.

Boğazların korkusuz muhafızları görevinin başında! 200 operasyonla 861 kişiyi kurtardılar Boğazların korkusuz muhafızları görevinin başında! 200 operasyonla 861 kişiyi kurtardılar Haberi Görüntüle

İHA SALDIRISI DÜZENLENDİ!

Bununla birlikte İsrail ordusu bugün Beyrut'un doğusunda yer alan Kahhale kasabası yolunda bir araca insansız hava aracı (İHA) ile saldırı gerçekeleştirildi. Bu saldırıda iki kişi hayatını kaybetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading