Issız Adam lakaplı Cemal Hünal'dan bir ayrılık karar daha! Eşi Lale Cangal ile boşanıyor iddiasına yanıt verdi?

Issız Adam lakaplı Cemal Hünal'dan bir ayrılık karar daha! Eşi Lale Cangal ile boşanıyor iddiasına yanıt verdi?

Türkiye'nin sevilen oyuncuları arasında yerini alan Cemal Hünal 2011 yılından bu yana birlikte olduğu eşi Lale Cangal ile yolları ayıdığını sosyal medya hesaplarından doğruladı. 

Yaşam

24.02.2024, 00:02

2008 yılına damga vuran Issız Adam filmiyle geniş kitlelere ismini duyuran Alper karakterini canlandıran Cemla Hünal, 2011 yılında evlenndiği Lale Cangal ile boşanacakları iddiasına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

8 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 8 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

DEDİKODULARA CEVAP VERDİLER

Uzun zamandır magazin dünyasında konuşulan Cemal Hünal ve eşi Lale Cangal'ın ayrılacağı dedikoduları giderek büyümüştü.

1 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 1 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

AYRILIK HABERLERİNİ DOĞRULADILAR

Çift ise o iddialara daha fazla dayanamayarak sosyal medya hesaplarından ortak bir paylaşımda bulundu. Çift açıklamasında; "Basında bir süredir yer alan haberlere ilişkin bir açıklama yapma gereği duyduk. Evlerimizi ayırdığımız doğrudur. Ancak henüz resmi bir başvurumuz olmadı. Süreci hem bizim hemde müşterek çocuğum uzun menfaati doğrultusunda yönetebilmek için avukatımız ile görüşüyoruz. Nihai kararı sizlerle paylaşacağız, o zamana kadar ailemizin yaşadığı bu hassas sürece saygı duymanızı ve tarafımızca yapılmayan hiç bir açıklamaya itibar etmemenizi rica ederiz. " dedi. 2011 yılında evlenen çiftin ise Doğan Atilla isminde bir oğulları oldu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading