Yandex Metrica

Sitede Ara

İstanbul halkı toplu taşıma problemlerine artık katlanamıyor! 50 günde İBB'ye 185 bin şikayet yapıldı!

İstanbul halkı toplu taşıma problemlerine artık katlanamıyor! 50 günde İBB'ye 185 bin şikayet yapıldı!

2019 yılından itibaren CHP'li İmamoğlu yönetiminde olan İBB, İstanbulluyu çileden çıkarmaya devam ediyor. İBB'nin Alo 153 çağrı merkezine son 50 gün içerisinde toplu ulaşım hakkında 185 bin 469 şikayet yapıldı.  İstanbul halkı artık yürüyen merdivenlerin arıza yapmamasını, otobüslerin, metrobüslerin kaza yapmamasını ve seferlerin artık gecikmemesini istiyor.

Gündem

13.05.2024, 20:03

2019 yerel seçimlerinden itibaren İBB yönetimi CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun elinde bulunuyor. 5 yıl boyunca CHP tarafından yönetilen Türkiye'nin en önemli ve en kalabalık şehri olan İstanbul, tarihi boyunca en kötü yönetim şeklini yaşıyor. CHP'li İmamoğlu'nun İstanbul'da yaşanan su baskınları, depremler ve diğer doğa olaylarında İstanbul yerine başka şehirlerde ''Tatilde'' olmasına İstanbul halkının tahammülü kalmadı.

Halka hizmet vaadi ile göreve gelen İmamoğlu, halka hizmet etmek için herhangi bir girişimde bulunmamasının yanı sıra, AK Parti tarafından İstanbul halkı için başlatılan projeleri bile sonlandırdı. İmamoğlu, halkın yararına olacak metro çalışmalarının temeline beton dökerek, İstanbulluların geleceğini karartmaya devam ediyor.

KIZILELMA PT-3'ten yeni başarı: 'Gece taksi' testi tamamlandı KIZILELMA PT-3'ten yeni başarı: 'Gece taksi' testi tamamlandı Haberi Görüntüle

İSTANBULLULAR 5 YILDIR TOPLU TAŞIMA PROBLEMLERİ YAŞIYOR

İstanbul halkı, CHP'li İmamoğlu yönetiminde bulunan İBB'nin toplu taşıma problemlerine artık katlanamaz hale geldi. İstanbul, tarihi boyunca bu kadar büyük bir sorun ile karşı karşıya kalmamıştı.

Arka arkaya gelen otobüs arızaları, raylı sistem arızaları, bakımsızlık nedeni ile metrobüslerin kazalara, yangınlara karışması İstanbulluların 5 yıldır yaşadığı problemlerin bir kısmı olarak ön plana çıktı.

İstanbullular, İBB'nin Alo 153 çağrı merkezi,tarihin en yüksek şikayetini alarak rekora imza attı. İstanbul halkı, son 50 gün içerisinde 185 bin şikayette bulunarak mevcut İBB yönetiminin kötü yönetimini gözler önüne serdi.

Milli Eğitim Bakanlığı açıkladı: Tüm öğretmenlerin ataması tamamlandı Milli Eğitim Bakanlığı açıkladı: Tüm öğretmenlerin ataması tamamlandı Haberi Görüntüle

İBB'YE SON 50 GÜNDE 185 BİN 469 ŞİKAYET GELDİ!

İstanbul halkı, yaşanan olumsuzluklar, metrobüslerin gelmemesi, kaza yapması, İBB'ye ait metroların yürüyen merdivenlerinin çalışmaması, iş çıkış ve giriş saatlerinde yoğun trafikten dolayı CHP'li İmamoğlu yönetimindeki İBB'ye katlanamaz hale geldi.

İBB'nin Alo 153 çağrı merkezine, son 50 gün içerisinde toplu ulaşım hakkında 153 bin 469 şikayet geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading