İstanbul ile Bulgaristan feribot seferleri başlıyor: Detaylar ve ücretler açıklandı! Kaç TL? İstanbul ile Bulgaristan arası feribotla kaç saat sürüyor?

İstanbul ile Bulgaristan feribot seferleri başlıyor: Detaylar ve ücretler açıklandı! Kaç TL? İstanbul ile Bulgaristan arası feribotla kaç saat sürüyor?

İstanbul ile Bulgaristan arasında feribot seferleri, seyahat severler için heyecan verici bir gelişme olarak yeniden başlıyor. Deniz otobüsüyle Balkanlar'a gitmek isteyenler, sefer tarihleri ve bilet fiyatları açıklandı. 

Gündem

08.10.2024, 13:19

Daha önce 2019 yılında başlatılan Burgas-İstanbul seferleri, pandemi gerekçesiyle iptal edilmiş ve daha sonra tekrar başlatılmamıştı. İDO, İstanbul-Bulgaristan arası başlattığı feribot seferlerinin tarihini duyurdu. Seferlerinin başlangıç tarihi 15 Ekim olarak belirlendi. İlk sefer, sabah saat 08:00’de hareket edecek. Bu seferlerin, haftada 5 gün düzenleneceği belirtildi. 

Türkiye'de muhtemel eğitim süresi açıklandı: Kadınlar, erkekleri geçti Türkiye'de muhtemel eğitim süresi açıklandı: Kadınlar, erkekleri geçti Haberi Görüntüle

FİYATI BELLİ OLDU MU? 

Bilet fiyatları ise kişi başı öngörülen yolculukta biletler vergiler dahil 29 Euro’dan (yaklaşık 1100 TL) başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Katil Semih Çelik’in eski iş arkadaşı anlattı: Psikopat bir ruh hali yoktu Katil Semih Çelik’in eski iş arkadaşı anlattı: Psikopat bir ruh... Haberi Görüntüle

ORTALAMA 5,5 SAAT SÜRECEK 

Seyahat Süresi İstanbul ile Bulgaristan arasındaki feribot yolculuğu, ortalama 5,5 saat sürecek. Yolcular, konforlu ve hızlı bir şekilde yolculuk yapma imkânına sahip olacak.

Teknofest Adana ne zamana kadar açık? Teknofest ne zaman bitecek? Teknofest Adana ne zamana kadar açık? Teknofest ne zaman bitecek? Haberi Görüntüle

DENİZ SEVERLERE ULAŞIM KOLAYLIĞI 

Balkanlar’a Kolay Ulaşım Feribot seferleri, özellikle İstanbul'dan Balkanlar'a seyahat etmek isteyenler için büyük bir kolaylık sağlayacak. Seyahat severler, deniz yolunu tercih ederek hem keyifli bir yolculuk yapacak hem de ulaşım sürelerini kısaltmış olacaklar.

İstanbul-Bulgaristan feribot seferleriyle ilgili detaylı bilgi almak ve bilet satın almak için ilgili firma web siteleri üzerinden ulaşım sağlanabilir. Feribot seferleri ile seyahat etmeyi planlayanların, biletlerini önceden alması öneriliyor.

Sur canisinin odası görüntülendi! İki kadını öldüren Semih Çelik'in odasındaki 'Kukla' isimli kitap dikkat çekti! Sur canisinin odası görüntülendi! İki kadını öldüren Semih Çelik'in odasındaki... Haberi Görüntüle

İLK SEFERLER 11-12 EKİM’DE

İstanbul’dan Burgas’a ilk sefer, Sarayburnu kalkışlı olacak şekilde 11 Ekim 2024 günü saat 15.00’te yapılacak.

Burgas’tan İstanbul’a ilk sefer ise 12 Ekim Cumartesi saat 12.00’de gerçekleşecek.

İDO’nun resmi hesabından yapılan paylaşıma göre 11-14 Ekim tarihleri arasındaki ilk hafta sefer saatleri şu şekilde olacak:

Sarayburnu-Burgas

11 Ekim Cuma - 15.00

13 Ekim Pazar - 17.00

Burgas-Sarayburnu

12 Ekim Cumartesi - 12.00

14 Ekim Pazartesi - 08.00

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading