Yandex Metrica

İstanbul'da bugün (29 Mayıs) otobüsler neden bedava? 29 Mayıs'ta ne oldu?

İstanbul'da bugün (29 Mayıs) otobüsler neden bedava? 29 Mayıs'ta ne oldu?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı toplu taşıma araçları özel günlerde vatandaşlara ücretsiz hizmet veriyor. 29 Mayıs Çarşamba günü ise kent genelinde otobüslerin, metro ve metrobüs seferlerinin ücretsiz olması bekleniyor. Vatandaşlar ise İstanbul'da bugün (29 Mayıs) otobüsler neden bedava? 29 Mayıs'ta ne oldu? sorularına yanıt arıyor.

Gündem

28.05.2024, 11:59

Milli bayramlarda ve dini bayramlarda İstanbul'da toplu taşımalar bedava oluyor. Bu günlerin dışında kalan bazı özel günlerde de toplu taşımalar vatandaşlara ücretsiz hizmet veriyor. 29 Mayıs 2024 Çarşamba günü de İstanbul'da otobüslerin bedava olması bekleniyor. Toplu taşıma aracı kullananlar İstanbul'da bugün (29 Mayıs) otobüsler neden bedava? 29 Mayıs'ta ne oldu? sorusunu arama motorlarına sıkça sormaya başladı.

Gamze Türkmen kimdir? Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen kaç yaşında? Gamze Türkmen kimdir? Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen kaç yaşında? Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA BUGÜN 29 MAYIS'TA OTOBÜSLER NEDEN BEDAVA?

29 Mayıs İstanbul'un Fethi yıl dönümüdür. Bu özel günde geçtiğimiz senelerde İstanbul'da toplu ulaşım ücretsiz olmuştu. 2024 yılında 29 Mayıs'ta otobüslerin bedava olup olmadığı konusunda ise henüz resmi bir açıklama gelmedi.

FATF (Malî Eylem Görev Gücü) nedir, ne işe yarar? FATF (Malî Eylem Görev Gücü) nedir, ne işe yarar? Haberi Görüntüle

29 MAYIS'TA NE OLDU?

İstanbul'un Fethi 6 Nisan 1453 - 29 Mayıs 1453 tarihleri arasında 53 gün süren yoğun bir kuşatmanın sonucunda İstanbul Osmanlı Devleti tarafından fethedildi. İstanbul sonsuza kadar bir Türk kenti olarak kalmak üzere Osmanlı Devleti'nin himayesine geçti.

Kayseri'deki provokasyonlarda kaç hesap tespit edildi kaç kişi tutuklandı? Bakan Yerlikaya açıkladı Kayseri'deki provokasyonlarda kaç hesap tespit edildi kaç kişi tutuklandı? Bakan... Haberi Görüntüle

29 MAYIS'TA İSTANBUL'DA OTOBÜS, METROBÜS, METRO BEDAVA MI?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı toplu taşıma araçları geçtiğimiz senelerde 29 Mayıs'ta vatandaşlara ücretsiz hizmet vermişti. Bu sene de toplu taşımanın ücretsiz olacağı tahmin ediliyor. Ancak konuya dair İBB ve İETT'den resmi bir açıklama gelmedi.

Son dakika... Irak'ın kuzeyine hava harekatı! 37 hedef imha edildi Son dakika... Irak'ın kuzeyine hava harekatı! 37 hedef imha edildi Haberi Görüntüle

BUGÜN 29 MAYIS ÇARŞAMBA OTOBÜSLER NEDEN ÜCRETSİZ?

29 Mayıs 1453 tarihi İstanbul'un fethedildiği gün olarak kutlanıyor. 29 Mayıs'ta İstanbul'da geçmiş yıllarda toplu taşımalar ücretsiz olmuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading