İstanbul'da hamile kadın metrobüste doğum yaptı! O anlar kameralara böyle yansıdı

İstanbul'da hamile kadın metrobüste doğum yaptı! O anlar kameralara böyle yansıdı

Esenyurt'ta 35 haftalık hamile kadın sancılarının artması üzerine hastaneye çıkmak için çıktığı yolda taksi bulamaması üzerine daha kısa olacağı düşünülerek metrobüse bindi. Hamile kadın eşinin desteğiyle bindiği metrobüste doğum yaptı.

Gündem

15.10.2024, 17:27

Esenyurt'ta meydana gelen olayda hamile Hanife Mete, doğum sancılarının artması sonrası eşi Cemal Mete ile hastaneye gitmek için taksi arayışı yaptı. Uzun süre taksi araştırması yapan çift daha kısa olacağını düşünerek saat 8:30 sıralarında metrobüse bindi. Metrobüsün hareket etmesi sonrası sancıların arttığını gören şöför durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Çevredekilerin yardımıyla birlikte olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. 

Metrobüste doğumu yapılacak kadın için araç Küçükçekmece Cennet Mahallesi mevkiinde yer alan park alınına konuldu. Araçta bulunan yolcular ise bir başka metrobüse aktarıldı. Genç, kadın eşinin yardımıyla beraber doğumu metrobüs içerisinde gerçekleştirdi. İETT soförü ve güvenlik görevlileride doğuma destek vermeyi ihmal etmedi. Güvenlik kameralarının saniye saniye kaydettiği doğumda, çift 5. çoçuklarını kavuşturdu. Aile çoçuklarına Yılmaz ismini koymayı karar aldı. Metrobüsteki doğum ardından kadın, sağlık ekiplerinin yardımıyla Esenyurt Necmi Kadıoğlu hastanesine götürüldü.

Doğum anının açıklayan baba Cemal Mete, "Mağazada tezgahtar olarak çalışıyorum. Eşim ev hanımı. Bu 5’,inci çocuğumuz. Bebeğe ve hanıma bir şey olmasından çok korktum. Metrobüs tamamen doluydu. Sağolsun şoför hepsini indirdi. Kenara çekip ambulansın gelmesini bekledik. Zaten ambulans gelmeden doğumda gerçekleşti” dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading