İstanbul'da polise çekiçli saldırı! Olayda yaralananlar var

İstanbul'da bir kişi polis ekiplerine saldırı düzenlendi. Saldırgan önce çekiçle saldırdı. Daha sonra salih doğrultunca, polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi. İşte haberin detayları...

Gündem

23.10.2024, 19:46

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde polis ekiplerine bir kişi saldırı düzenledi. Polis ekiplerine ilk önce çekiçle saldıran adam, ekiplere silah doğrultunca etkisiz hale getirildi. Olayda 1 polis ve 3 kişinin yaralandığı ortaya çıktı. 

İstanbul'un Üsküdar ilçesine bağlı olan Bulgurlu Mahallesi'nde sabah saatlerinde yoğun trafikte otomobil içinde olan polis ekiplerinin yanına doğru giden saldırgan, çekiçle polisin başına vurdu. Daha sonrasında silah çekti. Otomobildeki diğer polis memuru, arkadaşının yaralanması sonrası zanlıyı ve arkasından gelen babasına ateş ederek etkisiz hale getirdi. Olayda, K.O. ve babası emekli albay Y.T.O. ile 1 polis memuruda yaralandı. Yaralanan 3 kişi ambulansla hastanelere sevk edildi. Daha sonrasında olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

28 Ekim Mert Demir Ankara konseri saat kaçta, ne zaman? 28 Ekim Mert Demir Ankara konseri saat kaçta, ne zaman? Haberi Görüntüle

BEYOĞLU VE KONYA'DA DA POLİSE SALDIRI OLMUŞTU

Geçtiğimiz günelerde polise şiddetin başka örneği Konya'nın Selçuklu ilçesinde sinir krizi geçiren bir kişi tarafından ihbar üzerine gelen polis memurunu sırtından bıçaklamasyıla olay gerçekleşmişti. Saldırgan, polis ekipleri tarafından vurularak etkisiz hale getirilmişti.

Olay, 11.00 sıralarından Selçuklu ilçesindeki Bayramoğlu Caddesi'nde yaşanmıştı. Ailesinin ihbari üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, sinir krizi geçiren bir şaahsın kontrolünü sağlamak amacıyla müdahalede bulunulmuştu. Psikolojik sorunları olan şahıs, polis memuruna bıçakla saldırarak, sırtından yaralanmasına sebep olmuştu. Diğer polis memurlarını müdahalesiyle saldırgan vurularak yakalandı. Yaralı polis ve saldırgan, hastaneye tedavi altına alınmıştı. 

Mehmet Fidan kimdir? Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Mehmet Fidan nereli, kaç yaşında? Mehmet Fidan kimdir? Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Mehmet Fidan nereli,... Haberi Görüntüle

BEYOĞLU'NDAKİ SALDIRIYLA EŞ ZAMANLI DEHŞET 

Konya'daki saldırıyla aynı zamanda gerçekleşen polise şiddet olayı bu sefer Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde yaşandı. Sabah saatlerinde meydana gelen olayda, bir polis memuru görevi başında beklediği sıra yaşanmıştı. Polis memurunun arkasından yaklaşan bir şahıs bıçakla saldırmıştı. Saldırgan polisin boynundan yaralayıp, olay yerinde kaçmıştı. Polis memuru olay sonrası hastaneye kaldırılmıştı. 

(18 Ekim) Yarın Sivas'ta okullar tatil mi? Sivas'ta yarın deprem tatili var mı? (18 Ekim) Yarın Sivas'ta okullar tatil mi? Sivas'ta yarın deprem... Haberi Görüntüle

ADALET BAKANI TUNÇ'TAN SERT TEPKİ GELMİŞTİ

Yaşanan bu olaylar sonrası Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Beyoğlu’ndaki bıçaklı saldırıyı lanetlemişti. Ardından polis memuruna geçmiş olsun dileklerini iletti. Tunç, sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunmuştu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldığını hatırlatarak, "Boyutu ne olursa olsun şiddet asla kabul edilemez. Saldırıyı lanetliyor, polis memurumuza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." ifadelerini kullanmıştı. 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading