Yandex Metrica

İstanbul'da uçak seferleri iptal mi? Hangi uçuşlar rötarlı olacak?

İstanbul'da uçak seferleri iptal mi? Hangi uçuşlar rötarlı olacak?

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış hava yolu trafiğini olumsuz etkledi. Hava yolu şirketleri peş peşe uçak seferlerinin iptal olduğunu ve rötar yapacağını duyurdu. Peki İstanbul'da hangi uçak seferleri iptal oldu, hangileri rötar yaptı?

Genel

26.07.2024, 12:12

Dün açıklama yapan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı işletmecisi Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri AŞ (HEAŞ), beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın (bugün) saat 15.00'e kadarki uçuşlarda yüzde 5 azaltma kararı alındığını duyudu. 

HEAŞ'tan yapılan açıklamanın ardından AKOM da vatandaşlara son dakika uyarısı geçti. AKON'dan yapılan açıklamada yağışların saat 17:00'a kadar devam edeceği bildirildi. 

Emine Erdoğan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri'ne ilişkin video paylaşımı! Emine Erdoğan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri'ne ilişkin video... Haberi Görüntüle

SEFERLER AZALTILACAK

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı işletmecisi Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri AŞ'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 26.07.2024 tarihinde beklenen olumsuz meteorolojik koşullar nedeniyle, Meteorolojik Acil Durum Komitesinde alınan karara göre saat 15.00'e kadar olan uçuşların yüzde 5'i iptal edilecektir.

Tüm yolcuların uçuşlarına ilişkin son durumu ilgili hava yolundan takip etmesi tavsiye edilmektedir."

Bakan Uraloğlu açıkladı: Bolu Dağı Tüneli'nin trafiğe açılacağı tarih belli oldu! Bakan Uraloğlu açıkladı: Bolu Dağı Tüneli'nin trafiğe açılacağı tarih belli... Haberi Görüntüle

AKOM'DAN DA UYARI GELDİ

İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM, İstanbul’da akşam saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağmur geçişlerinin yaşanmasının beklendiğini açıkladı. Ani bastıran sağanaklar şeklinde beklenen yağışların, cuma akşamı 17.00’ye kadar devam edeceği tahmin ediliyor.

İstanbul genelinde bu akşam 21.00’den itibaren gök gürültülü sağanak yağmur geçişlerinin yaşanması bekleniyor. Yağışların, gece saatlerinden öğlene kadar kuvvetli şekilde etkili olacağı tahmin ediliyor.

İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM, İstanbul’da akşam 21.00 saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağışın beklendiği duyuruldu. Yağışların ani bastıran sağanaklar şeklinde etkili olması beklenirken, gece saatlerinden itibaren de etkisini arttırması bekleniyor. Yoğun şimşek ve yıldırım düşmesi, şiddetli rüzgarın da beklendiğini duyuran AKOM, yağışların Cuma akşamı 17.00’a kadar etkili olması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading