İşte Eylül ayının zam şampiyonu belli oldu! TÜİK verilerine göre: Fiyatı en çok yükselen öğrenci yurtları oldu

İşte Eylül ayının zam şampiyonu belli oldu! TÜİK verilerine göre: Fiyatı en çok yükselen öğrenci yurtları oldu

Eylül ayı verilerinin açıklanması ardından fiyatı artanlar listesi belli oldu. TÜİK' tarafından açıklanan verilere göre fiyatı en çok artan ve en çok gerileyen ürünler açıklandı. 

Ekonomi

03.10.2024, 13:34

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), eylülde TÜFE'nin yüzde 2,97 arttığını, yıllık bazda yüzde 49,38 olduğunu açıkladı.

Fırsatçılara geçit yok! Ticaret Bakanlığı o emlakçıların korkulu rüyası oldu Fırsatçılara geçit yok! Ticaret Bakanlığı o emlakçıların korkulu rüyası oldu Haberi Görüntüle

LİSTENİN BAŞINDA ÖĞRENCİ YURTLARI GELDİ 

TÜİK verileri açıkladıktan sonra eylül ayının zam şampiyonu yüzde 50,40'lık fiyat artışıyla üniversite yurtları seçildi. Onu yüzde 45,27 ile üniversite eğitimi, yüzde 34,25 ile yumurta, yüzde 23,86 ile kreşler, yüzde 18,65 ile taze balık, yüzde 12,74 ile otobüs ile şehir içi taşımacılığı, yüzde 11,17 ile halı takip etti. 

SPK'dan tüm yatırımcıları ilgilendiren düzenleme: Halka arzlarda değişiklik! SPK'dan tüm yatırımcıları ilgilendiren düzenleme: Halka arzlarda değişiklik! Haberi Görüntüle

FİYATI EN ÇOK DÜŞEN ÜRÜNLER 

Eylülde fiyatı en çok düşen ürün listeside açıklandı. İlk sıraya yüzde 4,31 ile başka yerde sınıflandırılmamış diğer kişisel aksesuarlar seçildi. Mobil telefon ve aksesuarları yüzde 3,93, kahvaltılık tahıl ürünleri yüzde 3,67, havayolu ile yolcu taşımacılığı yüzde 3,36, patates yüzde 2,72 en çok düşüş görülen kalemler olarak en çok düşen ürünler birbirini takip etti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Tolga Çolak

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading