Yandex Metrica

İstiklal Caddesi küçük bir yağmurda Venedik'e dönüyor: Esnaf, rögar kapaklarını temizlemeyen CHP'den şikayetçi

İstiklal Caddesi küçük bir yağmurda Venedik'e dönüyor: Esnaf, rögar kapaklarını temizlemeyen CHP'den şikayetçi

CHP yönetimindeki İstanbul'da yağmur her defasında çileye dönüşüyor. Göle dönen yollar, sulara gömülen araçlar ve iş yerleri... Vatandaşlar ve esnaf "sürekli hazırlıksız yakalanmaktan" bıktırmış durumda. İş yerlerini su basan esnaf belediyenin rögar kapağı temizliği yapmamasından şikayetçi.

Gündem

28.08.2024, 10:51

İstanbul her yağmurda Venedik'e dönüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan üst üste uyarılara rağmen kendi haline bırakılmış İstanbul caddeleri yağmurun esiri oluyor. Bugün de aniden bastıran yağmur Beyoğlu'nu hazırlıksız yakaladı. Yağmurdan kaçmak isteyen vatandaşlar otobüs duraklarına sığınırken su seviyesinin epey yükseldiği görüldü. 

Milli İstihbarat Akademisi eğitim hayatına başladı! İlk derse İbrahim Kalın katıldı Milli İstihbarat Akademisi eğitim hayatına başladı! İlk derse İbrahim Kalın... Haberi Görüntüle

ARAÇLAR TRAFİKTE İLERLEYEMEDİ

Yağıştan en fazla etkilenen yerlerden biri de İstiklal Caddesi oldu. Tarlabaşı ve Elmadağ'da caddeler sular altında kalırken araçlar trafikte ilerleyemedi. 

Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij kimdir? Ahu Tuğba'nın kızı nereli, kaç yaşında? Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij kimdir? Ahu Tuğba'nın kızı nereli, kaç... Haberi Görüntüle

İŞ YERLERİNİ SU BASTI

Sağanak, Eminönü'nü de vurdu. Mısır Çarşısı'nın girişi sular altında kaldı, esnaf çok zor anlar yaşadı. Uzunçayır'da bir depoyu su basarken ürünlerini kurtarmak isteyen iş yeri sahibi itfaiyeden yardım istedi. kabataş tramvay yolu ise görünemz oldu.

Ayşenur Eygi'nin babasından Biden hükümetine çağrı: 'Devletimiz keyfi cinayetin peşini bırakmadı aynı şeyi ABD'den de bekliyoruz' Ayşenur Eygi'nin babasından Biden hükümetine çağrı: 'Devletimiz keyfi cinayetin peşini... Haberi Görüntüle

TRAMVAY SEFERLERİ DURDURULDU

Tamamen suyla dolan yolda seferler durduruldu. Karaköy'de de bazı iş yerlerini su bastı. Yağışın birkaç gün daha sürmesi beklenirken İstanbul'un altyapısının bu yağışlara dayanamayacağı öngörülüyor.

OVP sonrası ilk ipucu: 2025 Asgari ücreti ne kadar olacak? Uzman isimden çarpıcı açıklama OVP sonrası ilk ipucu: 2025 Asgari ücreti ne kadar olacak?... Haberi Görüntüle

BELEDİYE RÖGAR TEMİZLİĞİ YAPMIYOR

Özellikle İstiklal Caddesi esnafı belediyenin rögar kapağı temizliği yapmamasından şikayetçi. Aylardır rögar kapağı temizliği yapılmadığını belirten iş yeri sahipleri, uğradıkalrı zararın daha da artmasından endişe ediyor.

Ayşenur Eygi'nin babasından Biden hükümetine çağrı: 'Devletimiz keyfi cinayetin peşini bırakmadı aynı şeyi ABD'den de bekliyoruz' Ayşenur Eygi'nin babasından Biden hükümetine çağrı: 'Devletimiz keyfi cinayetin peşini... Haberi Görüntüle

SARI ALARM VERİLDİ

Yağışın bugün özellikle İstanbul'un Avrupa yakasında etkili olacağı bildiriliyor. Hafta içi sıcaklıkların yine 31-32 derecelerde seyredeceği belirtilirken hafta sonuna doğru 3-4 derecelik bir düşme meydana gelecek.

Bu arada Meteoroloji Genel Müdürlüğü 10 kent için sarı alarm verdi. Afyon, Antalyai Aydın, Balıkesir, Burdur, ısparta, İzmir, Kütahya, Manisa ve Uşak'ta yağışın etkili olması bekleniyor. 

Zafer değil, Aşk-ı Memnû Partisi: Yarı çıplak fotoğrafını Atatürk'ün sözüyle savundu Zafer değil, Aşk-ı Memnû Partisi: Yarı çıplak fotoğrafını Atatürk'ün sözüyle... Haberi Görüntüle

AKOM DA UYARDI

AKOM sosyal medya hesanından, "27 ağustos - 28 ağustos 2024 yağış uyarısı - İstanbul ili genelinde 27 ağustos salı günü sabah erken saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmur geçişlerinin yaşanması beklenmektedir. Öğle saatlerine kadar süreceği tahmin edilen yağışların, İstanbul’un kuzey ilçeleri ve boğaz çevresinde kuvvetli şekilde etkili olabileceği öngörülmektedir. Vatandaşlarımızın tedbirli olmaları önem arz etmektedir" ifadelerine yer verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading